Jak správně realizovat základový zemnič pomocí zemnícího pásku?
Pepa Nový:
Pane Alcro, moc vam (poklona) , končně se zde mezi těmi nafoukanými elektrikáři objevil někdo se sociálním cítěním. Nevypracoval byste mi také prosím bezplatně projektík na takový malý rodiný domek? Počítám s celkovou investicí tak do 8 mio. Tose každá ušetřená tisícovka dneska hodí.
(poklona) mnohokráte Pepan
Petr Hendrich:
Myslím že nejde o žádný "projektík"... Jen o to, že se zamyslel nad tím jak by se to mohlo eventuelně řešit...o to mi taky šlo... váš posměšný příspěvek asi nikoho nezajímá!
Milan Exler:
Citace: Pepa Nový 22.06.2009, 20:08
Pane Alcro, moc vam (poklona) , končně se zde mezi těmi nafoukanými elektrikáři objevil někdo se sociálním cítěním. Nevypracoval byste mi také prosím bezplatně projektík na takový malý rodiný domek? Počítám s celkovou investicí tak do 8 mio. Tose každá ušetřená tisícovka dneska hodí.
(poklona) mnohokráte Pepan
Pane Pepo Nový, prvních pět slov je v pořádku, ale zbytek jste si mohl odpustit... (dabel)
ALCR:
Citace: Petr Hendrich 22.06.2009, 19:54
(poklona) za praktický návrh...můžete svou představu zamalovat do toho mého půdorysu abych měl jasno jak to přesně myslíte? (poklona)
Myslel jsem to asi takto (viz. příloha), ale nevím jestli v místech uvažovaných tyčových zemničů máte od domu pruh volné země v délce alespoň 5m (můj návrh s tímto pruhem počítá) z vašeho nákresu to nelze poznat.
Ostatní viz. http://diskuse.elektrika.cz/index.php/topic,12896.msg88897.html#msg88897
František Šohajda:
Dnes se pásek doporučuje dávat na kolmo...k vůli bublinám vzduchu a tím pádem i lepšímu odporu!..je to problém jej tam dát, ale jde to!
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana