Musí být nepoužité žíly vícežilových kabelů v rozvaděčích v pevně uchycených svorkách?

<< < (8/10) > >>

Stanislav Pavézka :
To Sedlmajer,
ono nejde jen o délku praxe,ale i o její kvalitu.
To, že jste volné vodiče připojené na PE nikdy neviděl,mě neudivuje já vystřihané také vesměs nevidím.

Jiří Sedlmajer:
To: Pavezka
To víte praxi od 13ti let (nar.1955, praxe 37). To je vás tady škoda. Jinak vás musím zklamat.Nevšti puji, když tak vyjímečně, asi jako každý.
Ale nikdy by mne nenapadlo je připojit na PE,PEN,což přímo odpruje normě. Poučte se příspěvkem pana Hejčla, ale to jste asi nikdy neviděl.
Vaše ješitnost vám nedovolila brát to s humorem, je mi vás líto. Ale mě už to nebaví a ostatní asi taky ne. Víte, koho je nejhorší potkat? Tak sbohem.

Jiří Fuksa:
To: Sedlmajer
Já mám praxi již od 5ti let pod tvrdým vedením dvou elektrikářů v rodině, dědy a otce. Jenom mi to nechtějí na zkoušky z vyhl. 50/78 Sb. uznat.

Stanislav Pavézka :
Pane Sedlmajer:
Pokud chcete reagovat na jakýkoliv článek,tak si ho především pozorně přečtěte ,doporučoval bych každý nejlépe dvakrát. Nikde jsem neuváděl praxi o délce 37 roků,to co jsem uvedl ohledně ukončení rezervních vodičů,tak jsem posal kdy,kde a jak,proč.Co jsem popsal neodporuje žádné normě,není to také nařízením, pouze návodem jak.Do tohoto tématu jsem vstoupil jen a pouze až po vašem sdělení, že vystřiháte rez. vodiče ,  což považuji za do nebe volající ...... .
Bylo by vhodné,kdyby jste příště uvedl přímo vaši E mailovou adresu, popsal bych to polopaticky.
Nápodobně.
Salam.

Jiří Sedlmajer:
To: Pavézka
No jestli myslíte, že zapojit vodiče jiné barvy než jsou žl.-zel. popř. sv.modré není proti normě, tak já tento názor s Vámi nesdílím. A 37 jste uvedl, nevím co to mělo znamenat jinýho,nebo že 37 let slyšíte?
O tom ostatním jsem vám svůj názor řekl.Je to ztráta času a už ani ne zábava.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana