Máte někdo připojen chránič před PC nebo ledničkou?
Jan Alin:
Citace: JJoseff 26.11.2008, 21:03
víc by mně zajímala ta lednička a mraznička jestli zapojit na chránič nebo neee....
To je na vás. Pro ilustraci si představte že máte plnou lednici a mrazák, odjedete na čtrnáct dní na dovolenou a hned druhý den co jste pryč nehezky zahoupe síť a chránič vypne. Obsah lednice fuč, obsah mrazáku nejspíš také fuč.
Michal Kolesa:
A co akumulační tepelná doba lednice a mrazáku ?
Jan Alin:
Citace: Michal Kolesa 26.11.2008, 21:12
A co akumulační tepelná doba lednice a mrazáku ?
Naplňte lednici, nachlaďte a na deset dní bez otevření vypněte. Uvnitř máte odpověď na tuto všetečnou otázku. >:D
Michal Kolesa:
Já váím, že ta doba není ve dnech, ale v hodinách, ale to že nejde proud člověk zjistí rychle tak otevře rozvaděč a nahodí chránič
David Šulák:
O tom jak rychle se dokáže zkazit obsah chladničky/mrazáku bych mohl ledacos vypovědět. Extrabuřt byla chladírna na patologii po víkendové poruše agregátu. Nebo když jednomu zákazníkovi během dovolené uhynul mrazák napěchovaný až po vrch masem. Mrazák jsem opravoval už prázdný, vymytý a uzavřený. Vydržím opravdu mnoho, přesto mi bylo při opravě hodně úzko. (zle)
Michale, ne vždy je obsluha u zařízení přítomna nonstop. Navíc ne každý si otevře rozvaděč a vypadlý jistič/chránič nahodí. ;)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana