Kam umístit proudový chránič pro koupelnu?
Pavel Burr:
(poklona) za podnety.
Co se tyce termostatu, tak to nepodcenuji, ale nechce se mi dat 4000,- za neco co nepotrebuji. Navic nemam problem si ho udelat, muzu merit teplotu na podlaze, v mistnosti, venku, vcetne vlkosti, casu a rocniho obdobi,... :o). To se sice nevyplati, ale muzu si to udelat po svem.
Mirek Karel:
Jen k tomu termostatu,mám stejný názor jako p.Hasala.Je vidět, že je to praktik a ne teoretik.Plno digitálních termostatů má přehršle programů,jejich nastavení je pro běžného uživatele nesrozumitelné a z vlastní zkušenosti vím,že se používá vesměs jeden program.Nevím proč platit okolo 4000 Kč za termostat,pane Burr na stránkách v-systemu jsou běžné nedigitální termostaty okolo 500 Kč.Jinak z doslechu tato firma vznikla odnoží od firmy Devi.Programov atelné digitální termostaty jsou podle mě pro tak jednoduché vytápění koupelny zbytečný luxus,ale když investor chce,proč ne.Podle mě mají opodstatnění ve větších objektech a rod.domech.
Stanislav Pavézka :
Co se týká současných cen topných rohoží,tak ty se začínají podezřele rovnat ,ať jde o DEVI,AEG,V-syst. Dig. program. termostat řeší především komfort obsluhy a u podlahy o to jde,pokud ovšem nechcete temperovát stále nebo jen když si náhodou vzpomenete.
Libor Cr.:
To Pavel Burr
Pokud jde o termostat vždy zákazníkovi doporučuji termostat ve stejném desingu jako vypínače a zásuvky např. ABB, jsou spolehlivé, programování u digitálních zvládne skoro každý.
V bytových koupelnách bych určitě místo podlahového topení použil infrazářič už se dělají pěkné např. ETA, AEG a prostor prohřejí téměř okamžitě.Jinak si na elektroinstala ci najděte slušnou kvalifikovanou firmu sám se do toho se svými znalostmi nepouštějte.
Pavel Burr:
To Libor Cr.: Me nejde ale tak o to teplo, konecne staci napustit vanu a je koupelna taky prohrata... ale spis o ten pocit :o). Kdo si to nevyzkousel, tak tezko uveri.
Co se tyka posuzovani znalosti jinych, s tim bych operoval jen velmi opatrne, nikdy nevite kde je na druhem konci :o).
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana