Kam umístit proudový chránič pro koupelnu?
Štefan Beláň:
http://www.de-vi.cz/defaultcz.aspZde najdete velice kvalitní a propracovaný systém vytápění firmy DEVI. Doporučuji z vlastní praxe.
Pavel Burr:
Tuhle firmu znam, ale nejak se mi nepodarilo zjistit kolik to vlastne stoji, maji sice vypocet ceny na WWW, ale porad se tam cpe nejakej termostat - ten ja nechci (tedy ne jejich), pokousel jsem se tedy z toho co udava jejich WWW kalkulator vypocitat cenu a vyslo mi to asi na 850 Kc s DPH za m*m.
Milan Karvánek:
DEVI je dobrá, ale jsou i levnější.Rovně ž je dobré zvážit jaký termostat, DEVI i AEG mají moc pěkné s vlastní logikou natápění, ale docela drahé. Cenově i jinak mám dobré zkušenosti s www.fenixgroup .cz
Mirek Karel:
Pane Burr
zkuste stránky www.v-system.cz není to žádná reklama,jsou společně s Devi/jak uvádí p.Beláň/ podle mých zkušeností velmi dobří.Jejich Web je propracován i pro laika,včetně cen.Jen k tomu termostatu,nešetřete na něm.Není to klasický prostorový termostat,ale má navíc vyhodnovací čidlo do podlahy,které běžné prostorové termostaty nemají.Pokud jste z Prahy,navštivte velkoobchod Emas na Průběžné ulici.Mají zde řadu prospektů a samozřejmě i prodej.
Jaroslav Hasala:
K těm termostatům (nejen k podlahovému topení):
Samozřejmě, vyrábí se různé chytré věci, s teplotními hladinami, s časovým programováním, ekvitermní regulací a věřím,že i s vodotryskem... :-)
Ale většinou to dopadne tak, že uživatel nastaví jednu teplotu, a to je všechno, co potřebuje. Zapnout - vypnout a nastavit jednu teplotu. U složitějších termostatů bývá zvykem, že po montáži absolvuji ještě 2 - 3 cesty k opětovnému nastavení termostatu.
K tomu V-systému je dobré říci, že oproti DEVI je podstatně levnější. Ale DEVI je zase značka s dlouholetou tradicí.
Termostaty pro podlahové topení mají čidlo, které měří teplotu podlahy. Dá se samozřejmě kombinovat jiné topení s jiným termostatem.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana