Kam umístit proudový chránič pro koupelnu?

<< < (5/9) > >>

Zdenek Hejčl:
To: Pavel Burr: Může to být obyčejný elektrikář který má přehled a znalosti, nebo inženýr, který neví o problematice vůbec nic, ale má titul. Proto pozor! Nepřítel naslouchá!
Ale podle položené otázky bych usuzoval, že přehled ani potřebné znalosti v tomto oboru nemáte.

Milan Karvánek:
TO: Burr > Souhlasím, kdo nevyzkoušel ten pocit šlapat v koupelně po teplých kachlíkách bosou nohou, nepochopí. Je to fakt bezva pocit a taky krásně vysychá voda co děti při koupání nacákají. Topné kabely z vlastní zkušenosti mohu jen doporučit!
Infarazářič je  proti tomu "naprosto o ničem".

Pavel Burr:
To Zdenek Hejčl: Mate pravdu, koupelnu jsem jeste nepredelaval. S "obycejnou" elektrikou ale problem nemam, spis jsem se pomalu vzdalil remeslu, tak potrebuji nasat trochu cerstvych informaci. Navic od toho tu ta diskuse je, ne?
 Co se tyka titulu naprosto s Vami souhlasim, to neodpovida o nicem, jde hodne o praxi a o pouzivani hlavy. Vim o cem mluvim, mam tituly pred i za jmenem a sveho casu jsem mel i §11 vyhl. 50. Mozna i proto se ptam - neptaji se pouze hlupaci, ja radeji ze sebe toho hlupaka udelam, ale nechci se nechat treba zabit tim, ze usetrim na topeni do podlahy tak, ze tam dam neopletene kabely... (vzdyt to neni pod podlahou videt ;o) - na druhou stranu bych to mel i s masazi :o))

Libor Cr.:

To
Milan Karvánek

Že
infrazářič je k ničemu to jsou silná slova člověka který neví o co jde. Podlahové topení je možná příjemná
věc, ale musí být zaplé delší dobu aby to mělo nějaký efekt a v případě, že v
domě je zima a ještě se centrálně nevytápí tak vás podlahové vytápění
nezachrání, narozdíl od infrazářiče u kterého je vyhřátí prostoru téměř
okamžité.A samozřejmě jsem už na kachlíkách s podlahovým výtápěním stál i mnohokrát dělal. Ale osobně bych si v bytě s malou koupelnou dal místo podlahovky ten infrazářič něco jiného to je u velké koupelny tam už podlahové vytápění svůj smysl má, ale i tam kombinuji s infrazářičem, nebo el. žebříkem.
Ale je to můj názor který nikomu nevnucuji.

Libor Cr.:

To
Pavel Burr

Titul
před jménem ani za jménem vás neopravňuje k činnosti na el. zařízení, a §11 vás
neopravňoval k činnosti na el. zařízení ani v době platnosti.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana