Prý podle nové normy nemusí být hromosvod opatřený ochrannými úhelníky?

<< < (5/6) > >>

Pavel Horský:
Citace: Radek Červený  21.10.2008, 21:39

Osobně si myslím, že pokud konstruktér či vývojář napíše na tento portál do diskuze dotaz typu - co chcete zlepšit na našem výrobku - ,  nikdo mu hlavu neutrhne a je to ta nejlepší zpětná vazba.

(jednicka) To je přesně ono! Jenže pýcha je nějvětší zlo, dokud si na jejím základě sám člověk nerozbije svojí hubu a jak se říká,"tak dlouho se se džbánem chodí pro vodu, až se ucho utrhne"! A myslím si, že třeba Trenisu se ucho hoooooodně natrhává.

Jan Hájek:
Trošku podobnou polemiku, ale na téma SPD jsem měl již zde:
http://diskuse.elektrika.cz/index.php/topic,3725.msg25360.html#msg25360
Na hromosvodní součástky to platí také.
PS: To Admin, nevšiml jsem si, že by TREMIS nebo PROEPSTER měli zájem na těchto diskuzích, nebo platí jen tak, bez Banneru? Asi budu také jen tak přispívat do diskuzí a ať jejich provoz platí někdo jiný  :D .

Pavel Horský:
To Hájek: Honzo, moje slova!   (jednicka) (drinks)

Dingo:
Sice to sem nepatří ale když už... Ona ta kvalita asi platí všude, dneska jsem montoval nábytek. Všechno sedí všechno vpohodě, chci přimontovat na pantíky dvířka a problém a to zásadní, všechny předvrrtané díry na panty byly o 5mm hlouběji než mají být, výsledek je ten, že většina dvířek se tam nedá přimontovat protože drží na krajíčku a přesto dřou. kde asi udělali soudruzi chybu  :D (zle)

Pavel Horský:
Citace: Dingo  21.10.2008, 22:26

kde asi udělali soudruzi chybu  :D (zle)

Asi nebyli z NDR, ale z PLR  :D

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana