Môže byť rozvodnica inštalovaná v kúpelni /mimo zóny 2/?

<< < (10/11) > >>

Martin Novák:
Myslim, ze pobyvani pana Kolesu na zdejsi diskusi jeho stav jen dale zhorsuje a proto bych se primlouval u admina nebo cistice za udeleni permanentniho BANu na IP pana Kolesy u prilezitosti jeho jubilejni karmy -250.

Dovolim si tvrdit, ze takovou karmu snad v histori portalu nedosahl NIKDO.

Michal Kolesa:
Citace: Štefan Beláň  15.09.2008, 18:53

To by člověk neřekl, co všechno se dá napsat o rozvodnici v koupelně! >:(  (doh)  (ssur)

Co sem hodit nějaké video jak se žena sprchuje a dotkne se elektrického spotřebiče a utrpí úraz elektrickým proudem ?

Myslím to jako OSVĚTOVOU KAMPAŇ. jako elekrikář vím, že potrubí musí být uzeměno, ale mnoho lidí si myslí, že netvoří uzavřený obvod jak si pamatují z fyziky při pokusu baterka, drát, žárovka

Václav 3:
Nechci se p. Kolespovi vysmívat ani ho kritizovat, ale před více jak 20 léty jsem dělal THP u jednoho podniku invalidů a měl jsem tehdá asi 20 podřízených, domácích pracovníků a musím říct, že Ti, kdož měli největší zdravotní potíže, nadělali nejvíce práce. Slovy jednoho z nich: " Když mi jde práce od ruky, nejdu ani na záchod" . Tenhle člověk měl chorob jako máku, jednou z nich byly samozřejmě urologické potíže, přesto nadělal obrovské množství práce s téměř nulovou zmetkovitostí. Jen je třeba najít to správné místo, aby práce bavila.

Jan Franěk:
Mě spíš zajímá, jak se to vyřeší s tím rozvaděčem v prostoru se sprchou.

Nemoci p. Kolesi jsou mi už celkem jedno stejně jako jeho tabletky.

Jaký použili rozvaděč? Tím myslím krytí a atd. Možná jsem to někde přehlédl, ale zajímá mě vzdálenost od umývacího prostoru. Dejte vědět jak to nakonec dopadne.
S tím se může setkat časem každý z nás a zde uvedené rady jsou potom k nezaplacení. Teda poku se nebudem muset přehrabovat v tom plevelu co sem zanese p. Kolesa (neustálé omílání jeho nemocí)

Michal Kolesa:
Citace: Jan Franěk  15.09.2008, 22:37

Mě spíš zajímá, jak se to vyřeší s tím rozvaděčem v prostoru se sprchou.

To by mě zajímalo taky

Nemoci ... Kolesi jsou mi už celkem jedno stejně jako jeho tabletky.
Už jste si je nechal předepsat ?

Teda poku se nebudem muset přehrabovat v tom plevelu co sem zanese ... Kolesa (neustálé omílání jeho nemocí)

Stejně ten plevel tady nebude dlouho

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana