Môže byť rozvodnica inštalovaná v kúpelni /mimo zóny 2/?

<< < (9/11) > >>

Kamil Novák:
Citace: Michal Kolesa  15.09.2008, 17:32

Napište prosím příspěvek česky, slovensky neumím

TO Kolesa : (zliskat)

To anonym001 : pro dobrotu na žebrotu  :(

A co kdybych opustili anamnézu pana Kolesy, vzhledem k rozvaděči v koupelně je to dost OT.

anonym001:
Citace: Michal Kolesa  15.09.2008, 17:32

Napište prosím příspěvek česky, slovensky neumím

Nebudem uz pisat dalsie offtopic prispevky, iba pripomeniem zaver... Tolko po slovensky hadam vie aj pan Kolesa. Klucove slovo prelozim, choroba = nemoc (tady myslena nemoc dusevni).
-
Dostavame sa po tom do zacarovaneho kruhu kde stoji pacientov intelekt a rozumova vyspelost na jednej strane, a povaha cloveka, vychova, prostredie a NAJMA choroba a vsetky z nej vyplivajuce skutocnosti na strane druhej.
-

Lubomír Jindra:
Citace: Michal Kolesa  15.09.2008, 17:10

Zajímalo by mě,  jestli by jste se po mých lékách takto smál.....

Každému člověku je od přírody dáno něco do vínku a každý člověk se s tím MUSÍ naučit žít, protože mu prostě nic jiného nezbývá. Někdy to jde samo a někdy je to obtížné. Bohužel pro vás jste ten druhý případ, ale to neznamená že by jste se neměl snažit "něco" dělat, právě naopak, jak vám píše Jirka Š. Svejkovský nebo anonym001...

Jan Alin:
Citace: Jirka Š. Svejkovský  15.09.2008, 12:31

A to jsem většinou pouze ve funkci tlačiče (vozíku) a platiče (u kasy).

Ha tak nejsem sám kdo je na tom takhle, já snesu jeden obchoďák za den a to jen tímhle způsobem  ;D.

Štefan Beláň:
To by člověk neřekl, co všechno se dá napsat o rozvodnici v koupelně! >:(  (doh)  (ssur)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana