Může se jako jistič před elektroměrem použít jistič?

<< < (3/3)

Milan Karvánek:
Citace: Václav 3  13.09.2008, 20:45

Malá poznámka na okraj, nepochopil jsem výrobce, proč zavedl novou řadu jističů, která není kompaktibilní ani s jeho původní řadou LSN ani s konkurenčími výrobky

A povšimnuli jste si změny majitele OEZ? Možná to spolu souvisí. Nebyl by to první případ, kdy zahraniční majitel původně české firmy jí "pomůže" novým výrobním programem tak, aby nová pobočka v ČR již nekonkurovala mateřské zahraniční firmě.

Radek Červený:
To jsem řekl Milane už před dvěma lety, kdy mi přišla první informace o změně majitele, že to bude krok zpět. Dnešní stav to ostatně jen potvrzuje. Nemluvě o tom, že tento majoritní vlastník, i přes to, že žije z jakési věhlasné značky, mně dodnes nepřesvědčil, že jeho výrobky jsou na takové úrovni, abych je mohl s klidným svědomím zákazníkovi  namontovat. Ty zkušenosti z praxe jsou spíše opačné, kde byl problém, tam byl on. Nebudu záměrně jmenovat, to mi zde nepřísluší.
To už si víc vážím pana Hudečka, opět nebudu jmenovat firmu, všichni zasvěcení víme vo co go, kterého alespoň zajímá zpětná vazba a pracuje s ní i do budoucna.

Otakar Dosbaba:
Dopr...,  zas ta jedna zasr...,  bezpáteřní, prodejná marketigová kravaťácká parazitující a všudepronikají cí svoloč. Radši nejsem zvědav, za jak dlouho tihle paraziti ruku v ruce s komercí a tupostí davu stihnou zdevastovat tuto planetu. >:(

Miroš Jan:
TO : Červený

Já bych tu dotyčnou firmu zas tak moc nezatracoval. Jsou věci které mají dobré, ne li nejlepší.
 ;)

Jan Alin:
Citace: Radek Červený  14.09.2008, 13:33

To už si víc vážím pana Hudečka, opět nebudu jmenovat firmu, všichni zasvěcení víme vo co go, kterého alespoň zajímá zpětná vazba a pracuje s ní i do budoucna.

Já sice proti panu Hudečkovi nic nemám ale způsob jeho propagace je mi osobně tak protivný jako jsou podomní prodejci čehokoli. Uznávám že je to jen osobní pocit a můj problém ale nemůžu si pomoct.  (no)

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana