Jak velká oka musí mít mříž před zářivkami v montážní jámě?
Štefan Beláň:
To: Ryšavý Normu nemám a tak se nemohu přesvědčit, zda se používají tyto termíny s vysvětlením které podáváte. Selským rozumem je pro mne teplota vznícení a teplota vzplanutí totožná. Jestli se teplotě, při které dochází k odpařování a vytváření výbušné koncentrace, říká bod vzplanutí mne zajímá. Můžete uvést ČSN a článek?
Štefan Beláň:
Dovolím si citovat z ČSN 33 2320 z názvosloví:
BOD VZPLANUTÍ = nejnižší teplota hořlavé kapaliny, zjištěná předepsanou metodou, při které vnější zápalný zdroj vyvolá jen krátkodobé vzplanutí par nad hladinou kapalinyBOD VZNÍCENÍ = nejnižší teplota horkého povrchu, při níž se hořlavý plyn nebo pára ve směsi se vzduchem vznítí následkem styku s tímto horkým povrchem za předepsaných zkušebních podmínek.Této definici jasně rozumím!
Jaroslav Klinský:
To Beláň:
Při vší úctě k vám, nezapojujte se do diskuze, když nevíte přesně, o co se jedná.
ČSN 33 2320 již několik let není platná - byla nahrazena v současné době platnou ČSN EN 60079-10 (platná od 11/2003), ČSN EN 60079-14 (platná od 05/2004) a ČSN EN 60079-17 (platná od 03/2004).
V 60079-10 je bod vzplanutí definován takto: nejnižší teplota kapaliny, při které kapalina za určitých standardních podmínek, uvolňuje páry v takovém množství, že jsou schopny vytvořit zápalnou směs par se vzduchem Bod vznícení podle vás je v čl. 2.20 definován jako "Teplota vznícení výbušné plynné atmosféry - je to nejnižší teplota horkého povrchu, při kterém dojde za stanovených podmínek ke vznícení hořlavé látky ve formě plynu nebo par ve směsi se vzduchem".
U nafty byl před časem změněn bod vzplatnutí z 50°C na 55°C - tím se dostala do III.třídy nebezpečnosti podle ČSN 65 0201, benzin automobilový má bod vzplanutí -24°C - ten je samozřejmě v I.třídě nebezpečnosti.
Jinak s řešením problému souhlasím s kolegou Fasulisem.
Štefan Beláň:
To: KlinskýDíky za odpověď. To že norma neplatí jsem samozřejmě věděl. Použil jsem pouze názvosloví, kde jsem nepředpokládal, že bude až taková změna. Jak jsem uvedl 10.06 - 15.20, normu nemám a proto jsem žádal pana Ryšavého o vysvětlení, jak se dneska věci mají. Udělal jste to za něj a tak ještě jednou díky. Pokud se vás dotkla má diskuse k tomuto tématu, tak se vám omlouvám. Snad toto vysvětlení zajímalo více lidí. Nemám to také rád, když o věcech diskutují lidé, kteří neví o čem je řeč.
Pavel Ryšavý:
(poklona) kolegovi Klinskému. Než jsem se stihl vykoktat odpověděl za mne.
Ještě jedna poznámka.
Teplota vzplanutí i vznícení musí být u hořlavých kapalin uvedena bezpečnostním listě dané látky. Většina firem je má ke stažení na netu. U benzinů je obvykle uvedena teplota "NIŽŠÍ než 0°C". Což je údaj dostačující, málo kdy budete mít nižší teplotu zaručenou. Pak už zbývá pouze určit ZÓNU 1 nebo 2.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana