Mohu připojit bodovky 12V starým kabelem 3x1,5?

<< < (5/5)

KRAKRA:
Já vás samozřejmě chápu a rozumim tomu co říkáte,ale na druhou stranu v dnešní době není vubec jednoduché začít stavět dúm, natož na něj sehnat finance.Bohuže l ani já nejsem z těch co by leželi na plném polštáři a platit někomu každý měsíc 6-8 ti. nájem se mi už opravdu nechce.Tak to řeším tím že se snažím vše udělat svépomocí.Jsem zedník a tak postavit dům není problém,Střechu,vodu,topení to vše jsem si dokázal udělat sám aniž bych musel někoho platit a tak se pletu i do té elektriky.Po celém domu ji mám rozvedenou jen té koupelny jsem se tak nák bál a nechal si ji až na konec.Kdybych měl platit pokrývače,tesaře,vodáky,topenáře.klempíře,elektrikáře,tak bych asi nebydlel ani za 5 let.
To vše samozřejmě nemyslím nijak zle,ale situace je taková že nemám jinou možnost.

Radek Červený:
Jako člověk to chápu, jako elektrikář vám řeknu jen to, že stejně bez PD vám RT nesmí výchozí revizi provést.

KRAKRA:
Tak to bude asi zajímavé,jde dodělat PD podle toho jak to mám v domě natahané?Muže PD udělat revizní technik?

Petr Doležal:
1. Ano, říká se tomu dokumentace skutečného provedení
2. Skutečné provedení ano, ale chtělo by to elektrotrasy zamalovat před omítáním. Jak jdou zásuvky po sobě a tak podobně.

KRAKRA:
Citace: Petr Doležal  26.07.2008, 18:42

1. Ano, říká se tomu dokumentace skutečného provedení
2. Skutečné provedení ano, ale chtělo by to elektrotrasy zamalovat před omítáním. Jak jdou zásuvky po sobě a tak podobně.

A já myslel že to budu muset na konec všechno vykopat :'( ,tak že přece je náká možnost jak to legálně zachránit (dance)

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana