Budete podle nové normy pro koupelny pospojovat i dveřní zárubuně?
František Jiráček:
Znamená podle nové normy na koupelny, že se opět pospojují futra?
Nějak tam chybí ta poznámka, že futra nejsou konstrukční prvek.
Josef Kuhn:
článek 701.415.2 ČSN 332000-7-701 , přístupné kovové stavební prvky mají být zahrnuty do ochranného pospojování a to asi kovové zárubně dveří jsou . Kovové vodovodní baterie a to i když jsou připojené na plastovém potrubí dle vysvětlení pana Jána Meravého soudního znalce je nutné v koupelně pospojit a to vodičem CY4 mm pr. . Tak asi pro klid duše a klidný spánek pospojovat jak baterie tak zárubně.
Kamil Novák:
Citace: Josef Kuhn 24.04.2008, 13:48
Kovové vodovodní baterie a to i když jsou připojené na plastovém potrubí dle vysvětlení pana Jána Meravého soudního znalce je nutné v koupelně pospojit a to vodičem CY4 mm pr. . Tak asi pro klid duše a klidný spánek pospojovat jak baterie ....
(doh) Už zase ? (doh) (fool) (no) >:( (zliskat) (plc) (wall)
Můžete napsat, co k takovému závěru pana znalce vede ? ??
Rozmahel Vladimír:
Řekl bych, že i němý sluha z kovu postavený v koupelně by se měl pospojovat. Nahoru bych mu hodil ručník, aby neočumoval mne nebo manželku při koupání. / nevím k jaké skupině obyvatel patří /. o:-)
Kamil Novák:
Citace: Rozmahel Vladimír 24.04.2008, 14:25
Řekl bych, že i němý sluha z kovu postavený v koupelně by se měl pospojovat. Nahoru bych mu hodil ručník, aby neočumoval mne nebo manželku při koupání. / nevím k jaké skupině obyvatel patří /. o:-)
Máte pravdu, na to jsem zapomněl ! ;D
Jenom přemýšlím, když můj slouha má zhruba uprostřed drevěný díl, jestli mám tuto část přemostit po vzoru plynoměrů nebo kdysi vodoměrů.
A aby bylo galvanické spojení dokonalé, tak ten chrom (nebo z čeho je povrchové pokovení) obrousím. Jistota je jistota ! :D
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana