Budete podle nové normy pro koupelny pospojovat i dveřní zárubuně?

(1/6) > >>

František Jiráček:
Znamená podle nové normy na koupelny, že se opět pospojují futra?
Nějak tam chybí ta poznámka, že futra nejsou konstrukční prvek.

Josef Kuhn:
článek 701.415.2 ČSN 332000-7-701 ,  přístupné kovové stavební prvky mají být zahrnuty do ochranného pospojování a to asi kovové zárubně dveří jsou . Kovové vodovodní baterie a to i když jsou připojené na plastovém potrubí dle vysvětlení pana Jána Meravého soudního znalce je nutné v koupelně pospojit a to vodičem CY4 mm pr. . Tak asi pro klid duše a klidný spánek pospojovat jak baterie tak zárubně.

Kamil Novák:
Citace: Josef Kuhn  24.04.2008, 13:48

Kovové vodovodní baterie a to i když jsou připojené na plastovém potrubí dle vysvětlení pana Jána Meravého soudního znalce je nutné v koupelně pospojit a to vodičem CY4 mm pr. . Tak asi pro klid duše a klidný spánek pospojovat jak baterie ....

(doh) Už zase ?  (doh)   (fool)  (no)   >:(   (zliskat)   (plc)   (wall)

Můžete napsat, co k takovému závěru pana znalce vede ?  ??

Rozmahel Vladimír:
Řekl bych, že i němý sluha z kovu postavený v koupelně by se měl pospojovat. Nahoru bych mu hodil ručník, aby neočumoval mne nebo manželku při koupání. / nevím k jaké skupině obyvatel patří /.  o:-)

Kamil Novák:
Citace: Rozmahel Vladimír  24.04.2008, 14:25

Řekl bych, že i němý sluha z kovu postavený v koupelně by se měl pospojovat. Nahoru bych mu hodil ručník, aby neočumoval mne nebo manželku při koupání. / nevím k jaké skupině obyvatel patří /.  o:-)

Máte pravdu, na to jsem zapomněl !  ;D

Jenom přemýšlím, když můj slouha má zhruba uprostřed drevěný díl, jestli mám tuto část přemostit po vzoru plynoměrů nebo kdysi vodoměrů.

A aby bylo galvanické spojení dokonalé, tak ten chrom (nebo z čeho je povrchové pokovení) obrousím. Jistota je jistota !  :D

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana