Existuje nějaké Up/Down relé?
Jura Krikl:
Jak desitka? nač soft. Takovej programek nacvakate rukama do pul hodiny.
Mate s EASY zkušenost, nebo se jej bojite. Tady se přiznat mužete, hlavy za to nepadaj.
Jura Krikl:
TO Doležal: Zkreslil jsem si to už včera :-D a ty časaky musi byt tak jak tak, bo z toho bude kulomet.
Ale je to spiše o debatě nad stolem. Ne na diskusi . Jdeto ale .............. jsou jednodušší řešení :-D
Martin Novák:
To Kubera:
Nechapu. Drbat se levou rukou za pravym uchem a jeste u toho plakat ze to nejde snadneji. Vymyslet silenosti s peti relatky, ctyrmi stykaci, impulznimi relatky a jeste casovacem... Nebo chtit programovat hradlovy pole a jeste plakat ze nikdo nevyrabi hotovy vyrobek zrovna na tu vasi aplikaci. Vzdyt proboha prvky jako Logo jsou zrovna na tohle delane...
Program tam pri trose snahy za 20 minut narvete i rucne a zkuste si spocitat kolik bude stat ta halda relatek, casovacu, pomocnych stykacu a jeste ta skrin, nebo na kolik si cenite tech par X hodin co to budete vymyslet, simulovat a dratovat... Achjo.
Navic nemusi to byt jen LOGO. Znate treba firmu Micropel? Jejich M66 by byla mozna pro vas ideal. A jak znam chlapy z Micropelu, tak vam to dodaji uz naprogramovane podle vasi specifikace a ani za to nebudou chtit moc penez navrch. Tipuji ze do tech 10 tisicovek se vlezete i s tlacitky, relatky a kabely.
http://www.micropel.cz/cz/detail.asp?PiD=020
Petr Doležal:
Jen mě zaujalo, jak to řešit "po staru". A když už dnes jsou součástí stykačů časově zpožděné pomocné kontakty a modul zpožděného přítahu, tak mi to přišlo zajímavé na procvičení mozku. :)
Jura Krikl:
Taky jsem cvičil mozek, a až jsem to měl ¨vycvičeny, tak jsem zjistil, že to chodí, ale v sekundě to mam naskakaný všechno :-D Jo prace kvapna, malo platná. Stykače a reatka nerozeznaji hrany, jen stavy. A to je zakopanej pes :-D
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana