Vysvětlíte mi prosím vztahy napětí mezi fázemi a zemí?

<< < (3/4) > >>

Otakar:
Nikdo se nebaví,ale mělo by to být vysvětleno jinak,když na obrázku je L1+N=230V tak to jsou jen dva vodiče mezi ně dáš žárovku a svítí 230V,ale vedle máš ty vodiče 3... L1,L2 a N??Jak mezi to zapojíš žárovku 400V?A te´d je to polopatě.. :(

Otakar Dosbaba:
Mezi L1 a L2, nebo
mezi L2 a L3, nebo
mezi L1 a L3. Stačí?   

Otakar Dosbaba:
Ty obtahy modrou fixou na prvním zapojení zapomeň, připomíná mi to poznámky a malůvky některých spolužaček při fyzice na základce - obkreslovalo se, aniž by se vědělo, co.

Pavel Špok:
Elektrotecnika je oborem fyziky,a studovat fyziku bez odpovídajících znalostí matematiky prostě nejde.Ledaco se dá našprtat,ale opravdu pochopit ne.V oboru střídavých proudů se neobejdete bez aspoň základních znalostí goniometrickýc h funkcí a vektorového součtu.Jak chcete vysvětlit ,kde se vzala ta odmocnina ze tří(např)?Takže až si osvojí Anonym tyhle matematické znalosti,nakreslí si vektorový diagram a trochu popřemýšlí,pochopí to sám.
Nedávné jsem se snažil vysvětlit něco podobného čerstvému absolventovi elektro oboru S MATURITOU! Neuspěl jsem a vzdal jsem to.Úroveň některých škol je úděsná.A úroveň jejich některých absolventú odpovídající.

Miloslav Janoušek:
Bude ještě hůř. U nás někteří projektanti s titulem ing. neznají princip a funkci diody, když ji klidně nakreslí s opačnou polaritou.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana