Jak napojit dvě podružné rozvodnice z rozvaděče RE?

<< < (3/4) > >>

Milan Karvánek:
Pane Novotný, vy to asi špatně chápete, právě že odchody za elktroměrem již nemají pod plombou co dělat. Každý solidně vyřešený elktroměrový rozvaděč má 1. oddíl pro jističe před elktroměrem - plombovatelný, 2. oddíl pro vlastní elktroměr - plombovatelný, 3. oddíl s výstupními svorkami nebo jističi uživatele - neplombovaný.

Martin Novotný:
To Karvánek: ER je od firmy Elplast Rokycany typ PER2 a myslím, že tam není volné pole neplombované.

Milan Karvánek:
No jo, každý výrobek má své určení, rozvaděče PER jsou sice malé, ale v základním provedení opravdu variantu se svorkovnicí v měřené části nenabízí. Jsou opravdu určeny pro přímé připojení odchozího kabelu rovnou do elektroměru, to se holt nedá použít vždy. Koncepci instalace je potřeba zvážit vždy ještě před nákupem komponent.

Petr Mužík:
Jak už jsem psal, řeším to přesně tímto způsobem...pod zaplombovanou částí, např. od fa Ello - rozvaděč 3ER1 ani jinou část nemá. A ještě se mi ani jednou nestalo, že by pracovnívi fa E.ON s tím měli problém....moh u se zeptat s kým a kde jste jednal?  :(

Milan Karvánek:
TO: Mužík,  tedy dát si dobrovolně výstup z elktroměru pod zaplombovanou část  (wall) to bych si domů tedy rozhodně nedal a protože co bych si neudělal sobě nedělám ani svým zákazníkům, podobná řešení nedělám. Fakt se mi to takhle nelíbí.
(s 3ER1 nemám přímou zkušenost, ale výrobek stejné koncepce a snad i rozměrů od jiného výrobce mě hluboce zklamal a už bych ho nikdy nepoužil)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana