Musí i chránič vypnout i při přerušeném N vodiči na přívodu?
Jan Alin:
Citace: crtec 11.12.2007, 16:58
(poklona)
Velice zajímavá diskuze.
Já myslel, že když ektrikář má papíry na to co dělá, tak prokazatelně ví!! Za to je placen a kvuli tomu za naše prachy přezkušován - prokazatelně!!
Když mi automechanik nalije do motoru hydraulickej olej a ja kvuli tomu zruším auto, těžko u mě pochodí s tím, že na obalu bylo napsáno OLEJ.
Jestli někdo nainstaluje nevhodný chránič, nemůže si stěžovat na výrobce, že na krabici napsal CHRÁNIČ!!!
Přezkušován jsem byl za svoje prachy a to ne malé :). Opravdu mě nikdo nepřispívá ze svých daní. Pokud máte pocit že jsem vás na své kvalifikaci okradl tak prosím pošlete kdy kde a kolik a já to vrátím, fakt jsem to neudělal naschvál a vědomě.
Pokud mi automechanik nalije do motoru motorový olej a výrobce toho oleje neuvede že je použitelný pouze při teplotách okolí motoru nad 20 stupňů a musí se vyměnit po druhém použití tak já se budu hojit na automechanikov i a on na výrobci oleje. Prostě pokud mi výrobce zamlčí důležitou vlastnost výrobku, nepovažuji to za férový obchod zvlášť v oblasti bezpečnosti. Prostě informace podávané o výrobku by podle mě měli být úplné, jasné a vše stejným dostatečně velkým písmem (já už opravdu nepřečtu 0,5mm vysoká písmenka nahuštěná na poslední stránce mezi dvěma reklamami).
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana