Napojenie ovládacieho ističa pre stýkač el. motora?
Miroš Jan:
Přesně tak pane Kurka. (jednicka)
Georgis Fasulis:
To Kurka: Tento filtr na slova "díků" mě taky překvapil, nejprve jsem myslel, že se jedná o chybu softvéru. Nejedná, je to úmysl redakce. Nepřejí si zde, aby někdo někomu poděkoval, což mi připadá prapodivné, neboť to je to jediné, co může vděčný tazatel poradci zde v diskusi věnovat. Slova poděkování byla pro mě navíc vždy zadostiučinění m a vždy mě pohladila takříkajíc na duši. No, s tím asi nic nenaděláme.
Navrhuji používat německé nebo anglické ekvivalenty.
Thank you or Danke schön. :-)
To s tím upozorněním na duplicitu v označení si neberte nějak osobně, prostě jsem to chtěl jen opravit, ať nevznikne nějáké nedorozumnění. Taky jsem napsal, že se jedná o drobnost. Jinak si Vašich znalostí i výkladů a hlavně ochoty velice cením.
(poklona) G.F
Jan Alin:
Citace: Georgis Fasulis 29.10.2007, 11:59
Tento filtr na slova "díků" mě taky překvapil, nejprve jsem myslel, že se jedná o chybu softvéru. Nejedná, je to úmysl redakce.
To je pravda, máte to ověřeno? Zdá se mi to dost neuvěřitelné. I když občasná reakce admina o komunikaci s ním a ne veřejně by tomu nasvědčovala.
Pánové, zrušte to omezení na děkování, vždyť se o tom za chvíli bude mluvit všude možně a určitě elektrikářům nedělá dobře že si nemůžou poděkovat.
Tak a teď dostanu na serveru červenou (cryi).
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana