Už jste někdy čůrali na přímotop?
Milan Karvánek:
TO: George> Hahahah, šablonky, tak ty nám zakazovali používat už v roce 1985, při mé krátké exkurzi na strojní fakultě ::)
TO: Kolesa> Pokud se hodláte živit v oboru elektro a možná dokonce i samostatně, nezbude, než se podřídit zavedeným principům (ač s nimi nemusíte jako mnozí z nás souhlasit) stran získávání ČSN a znalostí v oboru vůbec.
Naznačenou problematiku hygieny na WC a exhibicionismu, bych zde prosím dále nerozebíral (zle)
J. Urbanec:
:D já jbych to ještě neuzavíral - mě spíš vadí se koupat ve vonném olejíčku a čmuchat vedle kakajícího, i když z rodiny ;D
Jaroslav Hasala:
No hygiena versus soukomí ...
V některých zemích jsou rozšířené tzv. turecké záchody, což je v podstatě díra v zemi a dvě šlapky ... Jistě je to velmi hygienické, ale například veřejné záchodky, kde jsou takovéto záchody vedle sebe bez jakýchkoliv přepážek mi nepřipadly zrovna cool ... Navíc je to kombinované s tím, že toaletní papír se neodkládá do odpadu, ale do odpadkových košů ...
Abych se přiznal, chodil jsem raději do přírody ...
Osobně rozhodně nejsem příznivcem záchodu v koupelně. Snad jen v případě hodně malých bytů, kde bydlí max. dva lidé ...
Čističův mladší brácha.:
Vážení diskutující, držte se původního tématu, nebo si snad přejete téma rozdělit a v samostatné diskusi se zabývat ... tématem separátně?
Merick Kir:
Přesně tak! Držte se tématu, za čtrnact dnů vyjde článek na toto téma v rubrice Kuriozit!
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana