Už jste někdy čůrali na přímotop?
Michal Kolesa:
1) Hygiena snad je NAD SOUKROMÍ
2) Mě nevadí, když se někdo na mě dívá když čůrám/kakám
3) To by at norma ovšem musela být ZADARMO !
Nechápu: Na serveru elektrika vychází výtahy z normy ZDARMA, kde je to nejduležitější a nechápu proč za normu platit, když to nejduležitější se dozvím zadarmo
Nechápu 2: Když se podle normy musí dělat tak proč je za peníze ? A zákony jsou zdarma www.mvcr.cz/sbirka
Pavel Horský:
To Kolesa:
Z každého vašeho slova je citelně znát, že opravdu nechápete daleko víc věcí, než tu jen popisujete.
Pro začátek byste si měl opravdu pozorně pročíst rubriky diskuse, kde se dozvíte vše potřebné o distribuci norem a další věci, které vás určitě zajímají. Doporučuji použít vyhledávač na www.elektriika .cz.
O normách se tu diskutovalo opravdu hodně a divoce.
P.S. To jestli někomu vadí nebo nevadí společnost při vykonávání potřeby, je asi téma do jiné diskuse na jiném portálu, ale když už jste to nakousl....... .
Nejsem exhibicionista a určitý stud v sobě jako každý normální člověk mám, proto by mi určitě vadilo, kdyby na mě někdo při kadění koukal (zle) .
To ale každému podle jeho gusta, někomu se to holt líbí.......... .... (zle)
Petr Doležal:
Přiložím polínko:
1. Ne nadarmo se vyrábějí umývátka (nikoliv umývadla) určená svou velikostí právě na WC
2. Koupelnu považuji za intimní a estetickou záležitost a proto jsem u mně doma přesunul dvířka pod vanou do kuchyně za linku a linku zkrátil o jeden modul, jen aby se mi tam vlezla pračka.
Michal Kolesa:
Když jsem byl v učňáku (4 roky zpět - 4 roky jsem nepracoval v oboru, protože jsem nedobrovolně studoval na strojní průmyslovce - Třídní učitelka z učňáku mě přinutila) tak nám říkali, že když budeme něco dělat, tak si musíme sehnat normu
Kdo mi nevěří, že mám učňák, zde je důkaz: http://michalkolesa.webzdarma.cz/galerie.html
Podle mého názoru, je lepší některé věci NEUSTÁLE A NONSTOP připomínat pro nováčky
-George:
Ajajaj, už vim, proč po nás chtěli na tech. kreslení šablonky...
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana