Nouzové osvětlení v kinech a divadlech
michal.M.:
ooooooooooo no to je servis :-)) já to fakt mám jen pro sebe abych neco zjistil jak to vlastne a nehce se mi za to dávat tolik penez kdyz uz to pak nikdy nevyužiju , revizák nejsem :-) jsem jen par. 7 :-)
michal.M.:
jinak můj mail je kinosemily@seznam.cz právě že mě celkem zajímá i norma ČSN 33 241O , která řeší přímo kina, jelikož tam jsou úplně jiné podmínky než např. v divadlech atd.. a otázka nouzáků je dosti důležitá, jelikož v kině pracuji ....
Zdeněk Kiška:
Tak nevím? Když v tom pracuješ, tak si tu normu kup. Zas tolik nestoji!! :-[
michal.M.:
no pracuji ale nevyuziju ji jako revizák popř projektant :-) potřebuju do ní nahlédnout spíše z provozních účelů a potřebuji asi obě ...
Otakar Dosbaba:
:) Správně, Michal, jen tak dál, pochvala před nastoupenou jednotkou, diplom a hodinky Tě za projevenou snahu neminou...! ;) :D Takhle kdyby to bylo všude, znám dost podobných objektů, kde ani nevědí, že tam nějaké nouzáky jsou, natož aby ještě byly funkční. Je vidět, že se dlouho nestal nikde žádnej průser a distributoři el. energie poctivě bez výpadků sypou volné elektrony. Posílám nějaké výpisky, co mám z dřívějších dob pro technické zprávy PD a obsluhy...
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana