Jak dalece se spoléhat na odbornost a odpovědnost pracovníka velkoobchodu?
Merick Kir:
Citace: Milan Hudec 15.11.2025, 20:57
Ježišmarjá, tak se chlap uťal, třebas mu stará nedala, prace ho nebaví, je mizerně placený, bolí ho zuby........at d.
Nedělal bych z toho trágu.
Pozoruhodné zamyšlení!
Už slyším Radka, Honzu, Jirku, Milana, myslím kamarády, co sám dobře znáš, jak by dotyčného roznesli v zubech.
Když jsem pracoval v podobném velkoobchodu já (1995-1998), bylo přesné vychystání zboží hlavní prioritou skladníků. Ti kluci neznali elektrotechnik u, ČSN atd. ale perfektně zbožíznalství. Když něco nesedělo, volali nám, kteří o tom věděli víc.
Nezřídka se stávalo, že volali klientům, že mají chybu ve specifikaci objednávky. V tom, mnou popisovaném případě jsem si připadal jako v Lídlu nebo na Aliexpresu. Co si naklikám, to mám. V pořádku. Nová doba. V takovém případě není v souladu to, co o sobě takový velkoobchod tvrdí! Že si zakládá na odbornosti a takové výroky jsou připomínány nespočetnými selfies na veletrzích. Kde vidíme jak pracovnící odborného velkoobchodu se společně fotí na různých událostech.
Sice moc nerozumím tomuto způsobu firemní žurnalistiky ale dovozuji, že si máme myslet, že je o nás odběratele odborně postaráno.
Milan Hudec:
Základní otázka není, že se spletl (každý kdo něco dělá občas něco pokazí), ale počet chyb v čase.
Taky mě prodavač co má spojovák v malíčku dodal namísto zapuštěných hlav krabici vrutů půlkulatých, tak jsem je vyměnil až jsem jel kolem, zahradní stolky holt byly hotovy o týden později.
Odvažuji se tvrdit, že tvoje světla ani moje stolky nejsou akutní zánět na nichž by stál život, prostě budou později bez stresu.
Moudrý stařík by řekl něco ve smyslu "čím později to zacneš používat, tím déle to vydrží".
Merick Kir:
Odvádíš pozornost jinam.
Vůbec nejde o mé tři soukromé položky!
Pokud ty tři položky potřebuješ odvézt na zakázku. Tu končíš o půl osmé večer a nedokončíš kvůli chybě skladníka, pak tě to stojí:
- cestu zpět
- nocležné v místě
- výměnu položek
- cestu tam
- ztracený den
- nasraný odběratel
- prodlení na další zakázce
Sečti si to sám. Pokud pro tebe to nejsou vícenáklady vzniklé cizí chybou a máváš nad tím rukou, pak jiní určitě ne. A otázka tématu zněla v tomto duchu. Spoléhat se na správné vyskladnění? Nebo to vše sám projít? V Hrombachu si to kontroluji sám ale v odborném velkoobchodě bych čekal možná něco jiného. Nebo jak tedy?
Jiří Schwarz:
Dnes je to samá počítačová evidence, samý kód zboží,...
Takže je otázkou kde vlastně vznikne chyba, když zákazník dostane něco jiného, než požadoval
Ale musím pochválit, že v Plzni jsou minimálně 2 velkoobchody s elektromateriá lem, kde mě obsluha vzala do skladu, abychom to vybrali správně
Milan Hudec:
Citace: Merick Kir 17.11.2025, 11:40
Odvádíš pozornost jinam.
Vůbec nejde o mé tři soukromé položky!
Pokud ty tři položky potřebuješ odvézt na zakázku. Tu končíš o půl osmé večer a nedokončíš kvůli chybě skladníka, pak tě to stojí:
- cestu zpět
- nocležné v místě
- výměnu položek
- cestu tam
- ztracený den
- nasraný odběratel
- prodlení na další zakázce
Sečti si to sám. Pokud pro tebe to nejsou vícenáklady vzniklé cizí chybou a máváš nad tím rukou, pak jiní určitě ne. A otázka tématu zněla v tomto duchu. Spoléhat se na správné vyskladnění? Nebo to vše sám projít? V Hrombachu si to kontroluji sám ale v odborném velkoobchodě bych čekal možná něco jiného. Nebo jak tedy?
Když si předáni zakázky naplanuji na večerní hodinu (za mne zbytečně riskantní a mnohdy zbytečně našponované, druhý den je taky den) a nemám zkontrolovaný v ten den již nekoupitelný materiál, tak holt mohu prodělat, s tím musím počítat, chyba je to moje.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana