Jak dalece se spoléhat na odbornost a odpovědnost pracovníka velkoobchodu?
Jiří Kantner:
Spoléhat na odbornost skaldníka nebo prodavače mohu jen tehdy když s ním mám nějakou zkušenost kde se ukázalo, že se orientuje v sortimentu a rozumí souvislostem. Není to dnes už moc běžné.
Netuším jestli takové pracovní místo bude zaměstnavatel vázat na nějaké vzdělání v elektrotechnic kém oboru. Zaměstnanec má odpovědnost vůči zamšstnavateli a je jasně stanovená popisem práce ve smlouvě a zákonem. Jedna věc je vydat omylem jiné zboží druhá je poskytnout špatnou radu. Ne nadarmo se u peněžních přepážek vždy píše, že na pozdější reklamace nebude brán zřetel.
Pokud webové statistiky nelžou, tak hodinový plat takového prodavače bude v průměru 170Kč, tedy podobný jako má solič hranolek u zlatých oblouků.
Jan Franěk:
ASi jinak Milane. Když si přečteš důkladně celý příspěvek, tak zjistíš že je to úplně o něčem jiném. Skladník se prostě v sortimentu nevyznal a bez zardění vydal něco jiného. Už jen to přeměřování trubice metrem bylo prvním varováním o tom koho máš před sebou.
Dále to není ani tak o tom konkrétním skladníkovi, ale mnoha dalších zkušenostech s nekompetencí mnohých skladníků. Především jde o to že většina z nás očekává od pracovníků oborného velkoobchodu alespoň základní zbožíznalství. Jo, i ze je nedostatek lidí a bohužel se to začíná čím dál častěji projevovat. Zmiňovaný případ je jedním z mnoha.
Tvůj soud ohledně času je také trochu nespravedlivý, protože soudíš něco o čem moc nevíš. Občas se stane že plánovaná práce na dvě hodiny zabere díky nečekaným okolnostem mnohem více času. Skluz je na světě a práce pro kamaráda kterou jsi vměstnal do nabitého kalendáře se protáhne dlouho do večera. Druhý den už musíš být prostě jinde.
Copak jsi nikdy nezažil že to vypadalo snadno a během opravy nebo rozpojování před úpravami jsi zjistil že to tak snadné nebude a času i materiálu to nečekaně sežere mnohem víc? Navíc když na tom kdy bude hotová práce jsou navázaná další řemesla? Jestli ne, tak smekám. Mě se to stále občas stane i po mnoha letech praxe a slušném množství podobných úprav. Nepovažuju to ale osobně za chybu (spíš nečekanou změnu okolností), na rozdíl od toho přístupu skladníka.
Jan Palička:
Citace: Merick Kir 15.11.2025, 08:02
Kdo vlastně nese odpovědnost za kontrolu kompatibility při výdeji zboží?
Odběratel. Neočekávám od skladníka jakéhokoliv velkoobchodu, že bude znát celý sortiment, který u větších VO obsahuje několik desítek tísíc položek skladem a stovky tisíc položek v sortimentu. Očekávám, že nebude tápat ve skladu a hledat položku A mezi položkami B, že pozná běžný sortiment, a že když si něco předem objednám, tak bude pro mně připraveno to, co jsem si objednal a v množství, kolik jsem si objednal, ale to je asi tak vše. Kontrola, zda je vše OK, je na mně, já kupuji, já vím, co chci.
Oni skladníci nejsou zrovna přepláceni, je mezi nimi dost veliká fluktuace a nelze vyloučit, že dnešní skladník elektro ještě minulý měsíc vyskladňoval nábytek a o dva měsíce dříve obuv. Ano, jsou fachmani-srdcaři, kteří sortimentu rozumí, ale ty lze nalézt spíše v malých specializovaný ch obchodech.
Jestli od někoho očekávám odbornost, tak je to distributor, ale ve veleprodejně je (až na výjimky) výběr a kontrola sortimentu na mně.....
Milan Hudec:
Sám dělám chyby, typicky zapominám, že svislý vícerámeček je jiný než vodorovný..... (dance)
Tudíž připouštím i chyby druhých a neočekávám že skladnik povětsinou mizerně placený je dělat nebude.
Kontrola položek je na mě, kór pokud jsem z oboru.
Něco jiného může být vodotopo, kde se prodavačem necham vést a poberu jím určený materiál s důvěrou.
Občas se také utne, ale co už.
Merick Kir:
Pokusím se to shrnout. Očekávání oboru versus provozní realita VO.
1) Očekávání elektrikářů (profesní rovina)
– skladník umí základní zbožíznalství
– ví, co k čemu pasuje
– pozná, když je něco evidentně blbě
– zavolá kolegu, když neví
– poskytne aspoň minimální odbornou oporu
2) Realita velkoobchodu (provozní rovina)
– fluktuace jak na brigádách
– mzdy sotva nad průměrem retailu
– brigádníci i lidé „včera prodávali nábytek“
– desítky tisíc položek skladem, stovky tisíc v sortimentu
– tlak na rychlost, ne na zbožíznalství
– prezentace firmy působí odborně, provoz ne
3) Napětí mezi těmito světy (konfliktní rovina)
– elektrikář čeká odborný servis (lepší než v Hornachu)
– velkoobchod poskytuje logistiku
– chyby má kontrolovat odběratel
– velkoobchod se ale veřejně stylizuje do odborné role (lepší než v Hornbachu)
Tedy:
Nejde o tři špatně vyskladněné položky.
Jde o střet dvou modelů reality.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana