Jak dalece se spoléhat na odbornost a odpovědnost pracovníka velkoobchodu?
Hájek Eva:
Očekávám od pracovníků odborného velkoobchodu aspoň základní znalosti o zboží ale vždy si to ještě sám kontroluji abych se vyhnul problémům.
Zdeněk Pikhart:
Všude, kde nakupuji jdu se skladníkem do skladu. Někdy mě nasměruje on a někdy zase předávám zkušenosti já jemu. Je pravda, že ve všech velkoobchodech kde nakupuji mám kamarádské vztahy. Pokud zajedu do jiného města, kde mě neznají tak je to podobné.
František Šohajda:
Znám z jednoho ne velkoobchodu,ale z velkého obyč. obchodu elekroinstalac í prodavačku-paní.Jednou jsem čekal, a nějaký elektrikář jí vysvětloval co dělá a by potřeboval koupit.
Ona mu jasně řekla,že to co chce je k ničemu,že se to dnes musí tak podle norem a tak udělat a koupit k tomu to a to!! No byl celý červený,jak mu to vyhrkla z rukávu, on se podíval a říká, ano,máte pravdu.....To potřebuji ! (dance)
Měla asi i průpravu na montážích,protože věděla o co gooo!
Jan Franěk:
Občas si všimnu třeba na Linkedin, nebo FB příspěvků, kde se pracovníci skladů seznamují se sortimentem konkrétního dodavatele. I z osobní zkušenosti vím, že všichni mají silnou podporu dodavatelů. Pak už je to jen o konkrétních lidech a jejich zkušenostech, nebo jen o tom chtít.
Ano, také mám mnoho osobních vazeb ve velkoobchodech a na nich stavím prakticky všechno. Pokud někde nejsem spokojený, klidně dám přednost konkurenčnímu VO a nekukám jestli za nákup dám o dvě stovky víc, nebo míň. K materiálu prostě vyžaduji (očekávám) i službu v přístupu a podpoře konkrétních lidí.
Milan Hudec:
Záleží jak jsi osobně seznámen s kupovaným sortimentem, lidi tvých zkušeností to mají v malíčku a předem přesně ví co chtějí a co lze použít třebas coby alternativu.
Prodavač pak slouží jen coby podavač či průvodce abys nezabloudil v uličkách.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana