Čím sledovat výpadek napájení (veřejné neměřené části)?
Miroslav Minařík:
Proč vlastně nemohu k tomu hlavnímu jističi přidat z bohu pomocný kontakt? Vždyť to je přece to nejjednodušší a nevidím na tom pro dodavatele nic ohrožujícího. Odplombuju, přidám pomocný kontakt k jističi a nechám zaplombovat, ne?
Nebo?
Milan Hudec:
Oslovil jsem několik kamarádů plombovačů, s výsledkem tak 50/50.
Interval názorů byl mezi "čistym" jističem a výrobním příslušenstvim (bez přesné specifikace v PP by to mohl být i motorový pohon.....
Miroslav Minařík:
Taky mi to vychází 50/50.
Už jsem volal na E.ON, tedy kvůli jinému tématu, a dohodl se na oficiálním dotazu a odpovědi.
Popravdě nevěřil bych tomu, že ještě neexistuje precedent.
o:-)
Jaromír Táborský:
Mlčky to sleduju a čekám jak dopadne ta energetika. Já tedy jsem u Čezu ale to třeba bude podobný. A taky to musím napojit na něco jiného, ale to s bezpotenciálov ým výstupem už není problém. Ještě, čím detekujete napětí za hlavním jističem? Samozřejmě je možností nepřeberně, ale pro zvědavost co jste zvolil?
Miroslav Minařík:
Soused Lukáš pohotově zapátral ve svém archívu a přede mnou leží pro signalizaci tyto dvě položky. Oba stavy pak přes převodník dostanu do systému. Beznapěťové kontakty ... ještě vyladít upevnění mikrospínače (asi suchý zip), nastavení logiky ... a žádné odplombování se konat nemusí.
Tolik teorie :-)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana