Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
Novinky:               PROSÍME VŠECHNY UŽIVATELE, PŘED POUŽITÍM DISKUSÍ ČTĚTE MÍSTNÍ PRAVIDLA! ZDE ...!

+  Diskuse Elektrika.cz
|-+  Pracovní zóna
| |-+  -A- Nově přidané příspěvky ke kontrole moderátory
| | |-+  --------------------
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Dolů Poslední příspěvky Tisk

Upozornění!
Odpovědi na témata nejsou právně závazné!
Na elektrickém zařízení smí pracovat pouze osoba s příslušnou kvalifikací dle nařízení vlády 194/2022 Sb. Podrobnosti zde!

Autor Téma: --------------------  (Přečteno 74 krát)
Zóna A - zde na příspěvky nelze odpovídat. Vyčkejte na přesunutí moderátory do zóny B
Richard Tóth
Neverifikovaný uživatel @1

« kdy: Dnes v 09:25 »

Moderátor: Porušujete základní pravidla diskusí.

vsem, jsem tady novy tak prosim o prominuti (a moji cestinu s rezervou, jsem ze Slovenska, prestehoval jsem se do CR pred rokem)

Stavim si domek, a co jde si delam svepomoci. Rad bych se obratil na mistni znalce, zda zpusob mojich vykresu elektroinstala ce bude postacujici pak do budoucna pro revizi elektroinstala ce.
Je to samozrejme vsechno stale v behu, vykresy upravuji dle toho, jak co delam na stavbe, takze jeste chybi napr. oznaceni zasuvek a vypinacu a pod. kozmetiky.
Jednotlive typy vedeni jsem si barevne rozdelil, aby se mi v tom dalo vyznat. Delam to v programu ProfiCAD. Tim padem si taky muzu exportovat jenom jednotlive vrstvy ktere potrebuji (napr. zasuvky, vypinace a pod.)

Dekuju za pripadne rady, uz jsem tady neco na foru pocetl (chodim se sem obcas podivat ale az dnes jsem si udelal registraci) ale clovek se porad neco nove uci.

* 1S-Elektro_ETH,RS485.png (205.43 KB, 2770x4000 - prohlédnuto 38 krát.)

* 1S-Elektro_kombi.png (343.85 KB, 2770x4000 - prohlédnuto 31 krát.)

* 1S-Elektro_vypinace.png (240.53 KB, 2770x4000 - prohlédnuto 17 krát.)

* 1S-Elektro_zasuvky.png (247 KB, 2770x4000 - prohlédnuto 22 krát.)
Zaznamenáno
Stran: [1] Nahoru Poslední příspěvky Tisk 
« předchozí další »

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!
+420 910 100 100
Stránka vytvořena za 0.01 sekund, 20 dotazů.