Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
Novinky:               PROSÍME VŠECHNY UŽIVATELE, PŘED POUŽITÍM DISKUSÍ ČTĚTE MÍSTNÍ PRAVIDLA! ZDE ...!

+  Diskuse Elektrika.cz
|-+  VEŘEJNÁ ZÓNA
| |-+  Témata ještě nezařazená do příslušných rubrik
| | |-+  Jak bys navrhl elektrikářskou Hippokratovu přísahu ty?
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: 1 [2] Dolů Poslední příspěvky Tisk

Upozornění!
Odpovědi na témata nejsou právně závazné!
Na elektrickém zařízení smí pracovat pouze osoba s příslušnou kvalifikací dle nařízení vlády 194/2022 Sb. Podrobnosti zde!

Autor Téma: Jak bys navrhl elektrikářskou Hippokratovu přísahu ty?  (Přečteno 8385 krát)
Petr Matuška
Neprůstřelná revizní zpráva - nejlepší OOP revizního technika!
*

« Odpověď #18 kdy: Včera v 15:32 »

odpověď na Odpověď #11

Nic ve zlém pane Minaříku, ale Velkomoravská říše za vlády Svatopluka zahrnovala dnešní Čechy, Moravu, část Slezska, většinu Slovenska a část Rakouska. Tak kam by měl kolega Franěk zavítat?
 Asi na Moravu, do Brna.
Jsem taky moravský patriot a když se mě někdo anglicky ptá Where are you from? odpovídám From Czech republic, Moravia region.

Jinak - ten etický kodex, jak ho formuloval pan Yossarian, je fakt silný. 
Pravidla diskusí   Nahlásit moderátorovi   Stěžovat si na moderátora   Zaznamenáno

Petr Matuška, Zaměstnanec, dřív konstruktér jednoúčelových strojů, dnes RT EZ E2A
Miroslav Minařík
"Nejvyšším úkolem není teoretické poznání, nýbrž praktické umění žít!" Sokrates
*

Odborná publicistika v instalační elektrotechnice.

« Odpověď #19 kdy: Včera v 19:37 »

odpověď na Odpověď #11

Nic ve zlém pane Minaříku, ale Velkomoravská říše za vlády Svatopluka zahrnovala ...
Jasně!  tanecek! To jsou dějiny, o kterých netřeba diskutovat! To je na jiné téma, asi bychom se hodně nasmáli tomu, co nám říká dnešní generace o dnešních Čechách a Moravě.

A na otázku "where are you from" je nutné přihlížet k tomu kdo se ptá. U jedné staré benzínové pumpy (s mechanickými stojany) na cestě mezi Bakersfield a Death Valley se nás ptala stará paní, stařenka jak z pohádky, odkud jsme. Chtěl jsem vyhrknout, že z Brna, pak jsem to v myšlence rozšířil na Českou republiku, ale nakonec jsem řekl "we are from Europe". Asi jsem udělal dobře, že jsem ji nezkoušel ze zeměpisu. Znale pokývala hlavou a odpověděla něco jako "I know Europe real good. That's where they had that Second World War".

Úpřimně. Pokud se podívám na poměr rozlohy ČR a USA, tak taky pátrám po mapě, kde je, která "díra" třeba tak velká jako ČR.
 na zdravi

Pravidla diskusí   Nahlásit moderátorovi   Stěžovat si na moderátora   Zaznamenáno

Elektrika NENÍ časopis!
Petr Matuška
Neprůstřelná revizní zpráva - nejlepší OOP revizního technika!
*

« Odpověď #20 kdy: Dnes v 08:25 »

Upřímně:

V Americe jsem nebyl a asi bych z hlavy taky nedal dohromady všech 50 států USA, natož abych věděl, kde jsou. A to jsem ještě odchovaný školním drilem a zeměpis mě bavil. Ale USA tehdy byly "na indexu"
 Tak nemá cenu posuzovat, jestli jsou "hloupější" Amíci nebo Evropani. Natož babičky někde ze středozápadu USA.

Ale to odbočujeme od tématu a, jestli se potkáme u piva, můžeme se o tom pobavit.

Petr Matuška, Zaměstnanec, dřív konstruktér jednoúčelových strojů, dnes RT EZ E2A
Stran: 1 [2] Nahoru Poslední příspěvky Tisk 
« předchozí další »
SLEDUJTE PODOBNÁ TÉMATA ZDE!

Příbuzné diskuse a články z Kutil.elektrika.cz

Aktuální slova (1)

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!
+420 910 100 100
Stránka vytvořena za 0.023 sekund, 21 dotazů.