Jak jste připraveni na black-out?
Milan Hudec:
1.jeden zkrat a 1/4 republiky v p....., to je k zamyšlení ve smyslu bezpečnostních hrozeb, (tři, čtyři takové zároveň a máme tmu na týden?.....
2.neuvěřitelná práce montérů a dispečerů (poklona)
3.kreténismus některých politiků, doma sotva vymění baterii v hodinách a najednou jsou odborníci na vvn o:-)
František Šohajda:
Citace
2.neuvěřitelná práce montérů a dispečerů poklona
To bývalo vždy.Otec dělal svého času u rozvodných závodů jako montér. Vykládal mě když žil, jak to chodilo.Mívali motorku kývačku na služebně a v zimě při fujavici a velkém mrazu spadl někde tehdy z dřevěných sloupů vodič, nešlo 3-6 vesnic, telefon ve škole, asi hodinu cesty, vzali s kolegou na motorku 6m dřevěný žebřík, předtím zavolali na vypnutí, jeli i metrovým sněhem na místo mezi obcemi v poli.Na rameni druhý montér žebřík, lano drátu a nářadí.První montér řídil.Kolikrát měli strach že jich vítr shodí ze sloupu......no já bych to nedělal. Jak to opravili tak zase šli nebo jeli (podle stavu silnic) k telefonu na zavolání o opětovém zapnutí. Mívali někaý čas na opravu a tu museli dodržet .
A to vše na motorce-neuvěřitelné! (poklona)
Milan Hudec:
Jak se vlastně takové X tunové lano zvedne a spojí se, čím/jak, nikdy jsem to neviděl....., to vše za pár hodin.
V porovnání, blbou dopravní značku v brně staví cca.týden.
Jiří Schwarz:
Citace: Milan Hudec 06.07.2025, 14:31
...kreténismus některých politiků...
Čekal bych, že budou mít nějakého poradce nebo "tajemníka", který jim připraví co mají říkat
Přerušený vodič a jeden ho nazve drátem, druhý mluví o kabelu...
Milan Hudec:
Zrovna toto je téma převyšující znalosti byť obecných odborníků, být politikem, držím hubu.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana