Jaký je rozdíl mezi dynamem a stejnosměrným motorem?
Miroš Jan:
Dynamostartér, měl Manet 125. (dance)
Jan Kelbich:
Citace: Václav Třetí 11.03.2025, 09:24
"Dynamo" na bicyklu je jednofázový alternátorek s vinutím v rotoru a permanentními magnety ve statoru.
Ty novější už měly vinutí ve statoru, rotor tvořil permanentní magnet.
Václav Třetí:
Citace: Jan Franěk 24.03.2025, 12:37
Pokud se nepletu, měl jsem dynamo ve svém GAZ 69M .
S kamarádem jsem řešili změnu pólů. Standardně byl u GAZe plusový pól na kostře a já potřeboval minus na kostru, kvůli vysílačce. Kamarád z místního JZD co dělal dynama, alternátory a startéry, to nějak upravil.
Nabíjecí soustavy s dynamem byly běžné u nás až do r. 1972, z našich aut byly vybavené prvními alternátory vozy Škoda 110L mod. roku 1973. Ukostření pólu + bylo běžné ještě u prvních vozidel Škoda 1000MB, pak se začaly prosazovat (kvůli elektronice) celosvětově vozidla s ukostřeným pólem - .
Přepólování vozidla je velice jednoduchá záležitost, je třeba přepólovat baterii a bez nastartování vozidla připojit na chvilku (s uvolněným řemenem) dynamo jako motor, aby se otočil zbytkový magnetický tok v jeho jádru. Pak se odpojí vývod D+ z regulátoru a vřadí se do obvodu silná autožárovka (např. vlákno dálkové žárovky H4) a nastartuje se motor. Pokud žárovka pouze žhne, je přepólováno a lze zapojit zpět vodič přímo na regulátor a zkontrolovat nabíjení. Pokud by se přemagnetování nepovedlo, bude žárovka svítit podle otáček až velice jasně. Na starých autech nebyla elektronika, takže bylo třeba zkontrolovat pouze smysl točení motorků topení a ostřikovačů, stěračovým motorkům bylo obvykle jedno, na kterou stranu se točí a startery tehdá nebyly s permanentními magnety, takže ty se točily vždy správně.
Citace: Jan Franěk 24.03.2025, 15:00
Mám dojem že v některých starších motorkách, byly použity dynamostartéry . Myslím že to tak mělo "Prase" a možná "Hadraplán".
Citace: Miroš Jan 24.03.2025, 16:01
Dynamostartér, měl Manet 125.
Ano, ale byl v tom háček, běžně dodávaná motocyklová akkubaterie 6V 14Ah nebyla vhodná pro startování, brzy se velkým proudem začaly rozpadat desky. Vhodné provedení s označením MS nebývalo k sehnání. Startování většinou používali pouze majitelé Velorexů, tam se dala použít automobilová baterie např. provedení z Trabanta.
P.S.Měl jsem kamaráda, který měl starého Mercedesa z r.v. 1962 a ten už měl alternátor, samozřejmě z výroby! Také je známo, že firma FIAT osazovala do luxusnějších modelů OA alternátory již od r. 1958.-
Václav Třetí:
Citace: Václav Třetí 11.03.2025, 09:24
"Dynamo" na bicyklu je jednofázový alternátorek s vinutím v rotoru a permanentními magnety ve statoru.
Citace: Pavel Rotrekl. 24.03.2025, 10:23
Obráceně. Alespoň na mém kole.
Citace: Jan Kelbich 24.03.2025, 23:38
Ty novější už měly vinutí ve statoru, rotor tvořil permanentní magnet.
Ta "dynamka", která jsem rozebíral byla hodně stará, už je to více jak 50 let a nebyla nová, potřebovala opravu. Novější jsou již jinak konstruovaná, ono je to na nich i vidět podle vnějších tvarů.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana