Jaký je rozdíl mezi dynamem a stejnosměrným motorem?
Miroš Jan:
Ward Leonardovo soustrojí :(
Když jsem nastoupil do zaměstnání do loděnice ve Chvaleticích, tak toto soustrojí bylo součástí lodního jeřábu. Dalo mě dost starostí než jsem pochopil princip. (zle)
Pak už to šlo. (dance)
Jeden z rozdílů mezi DC motorem a AC motorem je ten, že když potřebuju kroutící moment například 100 Nm, tak DC motor bude minimálně o řád menší než AC motor.
Pavel Rotrekl.:
Citace: Václav Třetí 11.03.2025, 09:24
"Dynamo" na bicyklu je jednofázový alternátorek s vinutím v rotoru a permanentními magnety ve statoru.
Obráceně. Alespoň na mém kole.
Jan Franěk:
Pokud se nepletu, měl jsem dynamo ve svém GAZ 69M .
S kamarádem jsem řešili změnu pólů. Standardně byl u GAZe plusový pól na kostře a já potřeboval minus na kostru, kvůli vysílačce. Kamarád z místního JZD co dělal dynama, alternátory a startéry, to nějak upravil.
Jan Bocek:
Byly doby, kdy v každém autě bylo derivační dynamo k nabíjení akumulátotoru.
Časem dynama nahradily alternátory s usměrňovačem na DC nabíjecí proud.
Tím zmizly náročné na údržbu komutátory s uhlíky.
Dalším stejnosměrným strojem byl startér.
Ten tvořil sériový DC motor s komutátorem
Seriový motor proto, že musel vyvinout velký záběrový moment
Mnohé dynama nelze použit jako motory, mají malý záběrový moment.
Proto se derivační motory doplňují sériovým vinutím a vzniká tak zvaný kompaudní motor
s pomocnými póly, kde vinutí je zapojeno do série s kotvou.
Velkou výhodou stejnosměrných motorů je jejich velký regulační rozsah otáček při velkém záběrovém momentu. V principu je regulace pomocí sílou pole ( buzením) a velikosti napětí na kotvě.
Jan Franěk:
Mám dojem že v některých starších motorkách, byly použity dynamostartéry . Narazil jsem na to někde v technických informacích k některým strojům. Myslím že to tak mělo "Prase" a možná "Hadraplán". Ale nejsem si tím úplně jist.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana