Domluvíte se s virtuální asistentkou ČEZ distribuce?

<< < (2/3) > >>

František Šohajda:
Citace: Vít Rotrekl  01.11.2024, 11:48

Zlatý EGD.
Mají aplikaci Distribuce 24, kde je nahlášení rozplombování otázkou několika málo minut, pak přijde potvrzovací SMS mě i zákazníkovi. Je tedy potřeba si udelat registraci na portále egd, jako elektrikář, ne jako uživatel... Ale člověk si tam může uložit svoje OM, a pak tam má přehledy o HDO a tak podobně, historii odečtů (protože nakupuju od Tedomu, tak jim měsíčně posílám stavy) a vidím je i v aplikaci EG.D.

Nemá čez něco podobného?

Také jsem s EGD spokojen....
Vyhoří hl.jistič ve 20.00Hod SO a telefon mám u sebe.Naskenuji QR kód elektorměru a nahlásím..jina k vše jak píše kolega....Ve 21.00 hod v sobotu už fungují jako před poruchou ..spokojen zákazním velmi!
Pak EGD už volá jen majiteli kdy přijede na plombování když mají elektroměr za dveřmi.Mě už nikdo neotravuje. (dance)
Nechce se mě věřit že ČEZ bude pozadu! (box)

Pavel Čermák:
Tak u nepřímeho měření chtějí vždy ČEZaci  být. To si nedovolím sám rozplombovat.
Jinak jak jsem napsal, na stránkách je to otázka několika minut. 

Jirka Š. Svejkovský:
Na rozplombování používám formulář na stránkách ČEZd. U bytového domu stačí zadat jeden elektroměr a dostanete možnost zaškrtnout všechny elektroměry ve vchodě a navíc si zvolit datum zaplombování. Funguje to bezvadně.
Plechovou hubu už radši ne. Abych se proklikával až na operátorku, která mi nabídne plyn, tak to opravdu NE.

Pavel Horský:
Citace: Mařík Pavel  01.11.2024, 14:34

Má to jednoduché řešení, použít slovo mimo obor, silnice, Slunce.... Asistentka nerozumí a přepojí na živého člověka  O0

Přesně tak.
Já vždy řeknu "prdel". Umělina mi řekne, že mi nerozumí, že ona nedokáže vyřešit a přepojí mě na žívého človíčka, se kterým se pak ihned velice rychle domluvím.

Kvita Ladislav:
Hlavně buďme rádi, že se to děje na bezplatné lince. Byly doby, a není to tak dávno, kdy zákaznická linka byla v ČEZu provozována přes barevné linky, takže jste si za svý peníze vyslechli úvodní nabídku levnějších elektřin a plynů, potom jste se horkotěžko proklapali až na operátora, který ovšem zrovna vždy řešil požadavky zákazníků, kteří se dovolali před vámi, čekejte prosím. Takže takový "hovor" mohl trvat, když jste ve finále narazili na operátorku telátko, klidně i půl hodiny. A ještě ke všemu vám mobilní operátor vyúčtoval volání na barevné linky jako službu navíc. A největší drzost byla, že přes barevné linky provozoval ČEZ i poruchovou linku. Takže jste jim nahlásili poruchu na jejich zařízení včetně přesné lokalizace a ještě jste si za to zaplatili.  Operátorky, pokud zbytečně protahovaly řešenou záležitost si v těch dobách ode mě vyslechly mnoho nehezkých slov. Stěžoval jsem si kvůli barevným linkám ČEZu několikrát na Český telekomunikačn í úřad. A snad to mělo nějaký smysl, když nakonec v ČEZu přešli na bezplatnou nejprve poruchovou linku a následně i zákaznickou linku.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana