Domluvíte se s virtuální asistentkou ČEZ distribuce?
Roman71:
(poklona)
po delší době potřebuji telefonicky kontaktovat distributora (ČEZ) a zjišťuji, že nasadili virtuální asistentku, která nereaguje na moje žádosti na přepojení na člověka a pak mne odpojí. Chci odplombovat rozvaděč a vyměnit jistič a dříve to bývalo vyřízeno po telefonu běham několika minut.
Máte nějaká doporučení jak postupovat?
Již jsem jim napsal e-mail a napsal jsem i na ERU, ale takto to přeci nejde řešit, strávil jsem s tím mnoho času a nikam jsem se nedostal.
Pavel Čermák:
Na stránkách www.cezdistrib uce je to velmi jednoduché. Někdy bývá problém s výběrem data zaplombování(třeba až za měsíc, ale to není můj problém) Od zavedení virtuálu se o tel domluvu ani nepokouším.
Vít Rotrekl:
Zlatý EGD.
Mají aplikaci Distribuce 24, kde je nahlášení rozplombování otázkou několika málo minut, pak přijde potvrzovací SMS mě i zákazníkovi. Je tedy potřeba si udelat registraci na portále egd, jako elektrikář, ne jako uživatel... Ale člověk si tam může uložit svoje OM, a pak tam má přehledy o HDO a tak podobně, historii odečtů (protože nakupuju od Tedomu, tak jim měsíčně posílám stavy) a vidím je i v aplikaci EG.D.
Nemá čez něco podobného?
Miroš Jan:
Tak já mám s tou jejich EMOU, dobré zkušenosti. Letos 2 x žádost o rozplombování neměřené části, a pokaždé úspěch. O0
Jo a loni, jsem EMU dokonale rozhodil, když jsem žádal o rozplombování neměřené části, ale u nepřímého měření spotřeby. o:-)
Nebo se stavím přímo v kanceláři ČEZ distribuce, a je hotovo.
Mařík Pavel:
Má to jednoduché řešení, použít slovo mimo obor, silnice, Slunce.... Asistentka nerozumí a přepojí na živého člověka O0
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana