Ja odhalit příčinu nárůstu spotřeby elektřiny v bytě 50% za rok?
Marian Hanzalík:
Podobne zvýšenú spotrebu som v minulosti mal a bola to chladnička - posledný mesiac než umrela uplne tak kompresor šel takmer nepretržite.
Na druhej strane zvýšenie dennej spotreby z 3,8 na 8,57 zodpovedá nepretržitému príkonu asi 200W, to sa mi na chladničku zdá moc.
Jirka Údržbář:
Zásuvka lednice by měla být v sousedních skříňkách vedle lednice (případně pod lednicí v soklu skříňky). Dostanete se k ní například po vyndání šuplíků v sousední skříňce, nebo po vycvaknutí prkna soklu. Nechce se mi věřit, že by zásuvka pro lednici byla nepřístupná.
xproj:
Mrkněte na fotku, prkno jsem odstranil a vidím zdířku k zásuvce, ale ruka se mi tam absolutně nevejde, otvor je příliš malý. Odsunout od zdi skříňku také nelze. Sousední skříňka má zadní stěnu , takže tamtudy také ne. Ale moc díky za zpětnou vazbu!
xproj:
Lednice je rok výroby 2008.
Václav Třetí:
Citace: Marian Hanzalík 18.10.2024, 09:18
Na druhej strane zvýšenie dennej spotreby z 3,8 na 8,57 zodpovedá nepretržitému príkonu asi 200W, to sa mi na chladničku zdá moc.
200W je průměrný hodinový nárůst příkonu, celkový příkon bytu vychází za hodinu na průměr 357W, to je docela hodně.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana