Jakou vlastností se vymykají pojistky gG 80A?

<< < (4/8) > >>

Miroslav Revús:
Nedávno som počítal nastavenie hlavného ističa na nn strane 2000kVA distribučného trafa.
Na základe štítkových údajov som sa dostal k výsledku cca 24,5kA na svorkách trafa.

Pri rovnakom výpočte na trafe 315kVA som dospel k výsledku 3,8kA na svorkách trafa

Vlado Konrád:
S takým výkonom distribučné ? Štandard je do 630kVA. A zrejme sa bude sieť trafostaníc zahusťovať a výkony znižovať keď už tu máme tú éru FVE

Inak pri tom trafe mal projektant  rozum a investor si zjavne dal poradiť a zainvestoval do vyššieho uk 9%  štítok na tr 8,4? Ja to často vidím naopak a šetrí sa, nesprávnom mieste.

Miroš Jan:
Citace: Vlado Konrád  16.10.2024, 12:36

S takým výkonom distribučné ? Štandard je do 630kVA. A zrejme sa bude sieť trafostaníc zahusťovať a výkony znižovať keď už tu máme tú éru FVE

Tos vzal kde ?
Jako že standart v distribuce je do 630 kVA?

Vlado Konrád:
Áno je .
Prečo si myslíš, že v ER je hlavný istič podľa podmienkach disrtibučiek 10kA  a nie deión 30kA ? Asi neexistuje na 25A a ak je ,  bo l o by to  kua drahé, čo platia všetci odberatelia pripojení na také trafo.   A ako zareaguje  10kA istič na skratový prúd trafa 34 kA Pri uk 6 a prečo by som v byte mal mať takýto skratový výkon ? Aby mi zhorela aj plastová rúra od záchodu ? Obrazne povedané.

No preto.

Milan Hudec:
10kA jističe jsou mimo jejich povětšinou bytelnějšího provedení předepsány hlavně díky možnosti použití pojistky s větším In před. oproti 6kA.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana