Jak opravit blikání svítidel Omnio V-303 s DALI regulátorem ABB?

<< < (2/4) > >>

Milan_Vala:
Ano, máte pravdu, v tomto opravdu tápu.  (poklona)  za polopatické vysvětlení. Pro mne je v tuto chvíli důležité, že vynaložené finance za regulátor nebyly vyhozené peníze a že je šance to zprovoznit. Snad se to povede. Zkusím se tím návodem prokousat. Jestli to dobře chápu, stačí nastavit regulátor tak, že bude posílat (hloupé signály) všem svítidlům a ti je budou akceptovat. Montážní návod nebyl k přístroji v krabičce přiložen, podařilo se mi na netu nějaký najít. Končí bodem 6.6. Nevím zda je kompletní, jelikož o protokolu DT-6/DT-8 (který zmiňuje pan Jan Palička) není v návodu zmínka. Máte nějaký jiný?

Milan_Vala:
Omlouvám se za špatnou interpretaci. Správně má být - Nevím zda je kompletní, jelikož o protokolu DT-6/DT-8 (který zmiňuje pan Otakar Dosbaba).

Jan Palička:
Protokoly neřešte, to už jsme o kousek výše.

Milan_Vala:
Ne, nedaří se mi. Postupuji podle návodu, bod 6. Jediné, čeho jsem docílil, byl změna podsvícení regulátoru při vypnutém přístroji. Jinak odzkoušeny všechny body (6.1-6.6) ale nedaří se mi docílit úplného vypnutí anebo zapnutí led světla. Pouze při zapnutém regulátoru otáčením kolečka led světlo problikává. Jinak nic. Nikde v tom návodě není postup jak přepnout regulátor do broadcastu. Mám tento návod, viz příloha.

Martin Novák:
Pokud jsem pochopil správně návod, tak tenhle regulátor je broadcast už z výroby a nastavování adres nebo přepínání režimů ani neumí. Spíš bych se podíval po manuálu ke světlu, zda není pejsek zakopán tam a zda není potřeba nějak adresu nastavit nebo režim upravit ve světlu samotném.

Instalační manuál k vašemu svítidlu bohužel podle vašeho označení typu nemůžu dohledat, našel jsem jen katalogový list. U některých světel je potřeba ovladač se svítidlem "spárovat" nebo zapojit víc světel aby došlo k přepnutí režimu a svítidlo poslouchalo na broadcast adrese. Měl jsem v ruce i předradník, který nešlo nastavit jinak než přes počítačový interface.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana