Co říct o AMPERu 2024?
Tým Elektrika:
Společnost Kalibrátory na AMPERU 2024 představí nabídku značky Beamex
Společnost Kalibrátory na AMPERU 2024 představí nabídku značky Beamex. Kalibrátory hrají klíčovou roli v průmyslu tím, že udržují a ověřují přesnost měřicích přístrojů, což je zásadní pro kvalitu a bezpečnost v širokém spektru odvětví. Tyto zařízení nejen kalibrují, ale také měří a generují různé elektrické signály jako proud, napětí a frekvence. Mohou také měřit rozsah tlaků a simulovat a ...
Související ...
... elektrovinka k tomuto diskusnímu vláknu zde!
Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?
Společnost Kalibrátory na AMPERU 2024 představí nabídku značky Beamex
Miroslav Minařík:
Elektrika bude mít na AMPERu letos, po osmi létech, otevřenou expozici. Budeme v blízkosti Elektrotechnic ké asociace a hned vedle nás bude Petr Bartošík, AUTOMA. A stále si trvám na svém výroku který stále opakuji, že nevím, co na stánku vystavovat. Buď na stánku je studio, které tvoří obsah, jinak je to nesmysl. Přece nebudeme sedět na stánku, hrát Solitary a čekat až někdo přijde!
A tak stánek tam bude a v něm občas také někdo :-) Ale napadlo mne, že bychom mohli vyhlásit nějakou hodinu, čas, kdy tam určitě budeme a udělali bychom třeba společný sraz s těmi, co se v Brně objeví.
Objeví se někdo?
Milan Hudec:
Vidím dobře, když nevidím účast.
ABB
Kopos
Dehn
OEZ
a další tradiční..
Bude se veletrh vůbec konat?
Pokud jsem se přehlédl, omlouvám se.
Miroslav Minařík:
Citace: Milan Hudec 19.02.2024, 08:06
Vidím dobře, když nevidím účast.
ABB
Kopos
Dehn
OEZ
a další tradiční..
Bude se veletrh vůbec konat?
Pokud jsem se přehlédl, omlouvám se.
Myslím, že vidíš dobře. Podle slov Terinvestu budou dvě plné haly obsazené menšími firmami. A letos kvůli stavbě nebude pavilon P. Bude to posunuté do vedlejších pavilonů. Jel jsem kolem a ta stavba století je tedy věc!
Jan Franěk:
Letos poprvé po mnoha letech se rozmýšlím jestli jet, nebo ne. Nechám rozhodnutí asi na "poslední chvíli" dle aktuální situace a nálady. Pokud pojedu, určitě se stavím, to bych si nenechal utéct (dance)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana