Co říct o AMPERu 2024?
Jiří Schwarz:
Sešlo se několik důvodů, proč mi to letos vůbec nevychází.
Ale když vidím ten seznam kdo tam bude chybět, asi se budu těšit na plzeňský Elfetexfest nebo podobnou akci
Jan Yossarian:
Skutečnost chybějících velikánů sice není potěšující, ovšem jejich arogance, tedy v několika případech mi fakt chybět nebude. Rád kouknu po těch malých a možná se tomu budu věnovat víc, než když jsem seděl u těch velkých. Na Ampéru mi vadí, že se z toho stala tuctová výstava bez něčeho dalšího. Nemohu se ubránit ale kdysi těch atrakcí bylo hodně. A taky mě zajímá proč Elektrika má vysílání na Strojírenském veletrhu a ne na Ampéru. Ale MSV je mi bližší než Am,pér tak ať je raději tam. Letos na stánek elektrika přijdu si udělat tu verifikaci.
Jaromír Táborský:
Teď mi volala manželka, že do jejich kadeřnictví přišla nabídka bezplatnoého voušru od terinves na Ampér. Ale k nám do elektroinstala ční společnosti nic :-(
Tým Elektrika:
Servisní společnost ESB Elektrické stroje na AMPERu 2024!
Servisní společnost ESB Elektrické stroje na AMPERu 2024! Poskytuje komplexní služby v oblasti oprav a revizí transformátorů různých typů, výkonů a výrobců. V areálu firmy provádí revize a opravy transformátorů až do výkonu 70MVA, s maximální nosností jeřábu 77 tun. Nabízí také generální opravy a revize transformátorů přímo ...
Související ...
... elektrovinka k tomuto diskusnímu vláknu zde!
Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?
Servisní společnost ESB Elektrické stroje na AMPERu 2024!
Tým Elektrika:
AMPER 2024, kód e-voucheru 21196-30
AMPER 2024, kód e-voucheru 21196-30. Číslo zkopírujte, klikněte na odkaz "Pro více informací kliknout!" a kód použijte při registraci! (platí pouze do 21.03.2024)
Související ...
... elektrovinka k tomuto diskusnímu vláknu zde!
Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?
AMPER 2024, kód e-voucheru 21196-30
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana