Co říct o AMPERu 2024?

<< < (6/6)

Miroslav Minařík:
Letos bych chtěl udělat trošku jiné, netradiční shrnutí. Připadá mi totiž už trapné hodnotit veletrhy podle plochy stánků, počtu návštěvníků, kvality párku v rohlíku, uklizených toalet, vzdálenosti od mé psí boudy nebo podobných kritérií.

Jsem přesvědčen, že se takový komentář nedá vytvořit na základě úryvků komentovaných selfies nebo jedním z mnoha algoritmů sociálních sítí. Proto se pokusím mnohým zavolat a ptát se osobně na mé otázky!
 (drinks)

Jan Franěk:
Citace: Miroslav Minařík  23.03.2024, 10:17

Letos bych chtěl udělat trošku jiné, netradiční shrnutí. Připadá mi totiž už trapné......

No, většinou čtu že to bylo takové a makové. Přitom má osobní zkušenost bývá jiná. Prostě hledám, ptám se a většinou něco zajímavého objevím. Snad nikdy jsem nepřijel opravdu silně nespokojen.
Jo, že mi na AMperu chybí některé tradiční firmy je holej fakt. I samotný rozsah veletrhu je omezen. Ale to rozhodně není jediné kritérium úspěšného veletrhu.

Spíš mi přijde že někteří jdou na veletrh rovnou s tím, že to za nic nestojí a nebo mají nesmyslná očekávání. Vím o mnohých kteří hodnotí veletrhy dle toho, kolik dárků zdarma domů přinesou a je jedno zda jde o propisku, nebo cokoliv jiného. Vlastně nechápu proč tam vlastně tito lidé chodí. Mě osobně mrzí že jsem to letos z pracovních důvodů prostě nestihnul.

Těším se na tvoje výsledky/výstupy  (drinks)

Milan Hudec:
Každý má nějakou individuální pohnutku proč veletrh navštěvuje, to bych nesoudil.
Co soudit mohu je skutečnost, že spoustu let má největší obležení návštěvníků stánek se "zázračným" vteřinovým lepidlem, o čem to svědčí?

Jan Yossarian:
Byl jsem v Brně, protože jsem se svezl s kolegy. Ampérek malinký, leč jsem stejně nestihl všechny potkat. Chybějící Abb mi vůbec nevadí, na Resslové pracuje příbuzný a tak mám víc informací, než bych se dozvěděl od nějakého tykadla naveletrhu. Rozbité Brno nemá cenu komentovat, to je už tamní zvyklost nebo co ale výstaviště nemá konkurenci. Mě dlouhodobě vadí jiná věc. Takové ty staré historické firmičky vyrábějící sto roků stejnou věc tam vystavují sto roků stejně a čekají, že se z toho někdo orosí. Přijdu k nim a dozvím se stále to stejné. Na Linkedin si pověsí obrázek kde se zubí jako hrdinové a nic. Nějaký nápad by nebyl? To sechodí na stánek nasvačit? Jinak Ampér měl 30, což je úctihodný číslo. Ale také by to chtělo nějakou lepší invenci. Kolegové mě tlačí abych dělal srovnání s Frankfurtem nebo polskou Bielsko Belou ale to je nesmysl. Na veletrhu rád potkávám tuzemský kamarády. Světový novinky se dzvím v Česku o 14 dnů později, než v Německu. Ale taky jsem zvědavý na jiný pohled!

Miroslav Minařík:
Těm, koho jsem na veletrhu zavolám, kdo bude chtít sdělit svůj názor ať mi pošle sms kdy může mluvit na číslo 773 123 100. Ale raději, čím dřív, tím líp. Rád bych to dokončil na příští týden.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana