Co říct o AMPERu 2024?
Tým Elektrika:
Rozvaděč s RTU bude vidět na AMPERu
Rozvaděč s RTU bude vidět na AMPERu 2024. V něm nalezneme například mikrokontrolér, vstupy/výstupy, komunikační rozhraní, napájení a to vše odolný housing. A dál? S více podrobnostmi a vysvětlením mnoha dalších souvislostí bude tento "kousek" k vidění na expozici WAGO v hale V 6.24. Kdo ještě nemá vstupenku, ...
Související ...
... elektrovinka k tomuto diskusnímu vláknu zde!
Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?
Rozvaděč s RTU bude vidět na AMPERu
Alena Minaříková:
Portál Elektrika na AMPERu 2024
Portál Elektrika se vyvíjí postupnými iteracemi 26 roků. Je zvykem provedené a plánované úpravy diskutovat osobně s těmi, kteří se hlásí být insidery této platformy. Zakládáme si na skutečnosti, že u nás nelze čekat vše stejné jako vidíte na jiných místech internetu. Letos se změn nahromadilo více o to větší důvod to probrat. Kdo se chystá na AMPER a chce být u změn také, rádi dáme "kafe" u nás na stánku :-) Kudy k nám vede cesta, sledujte zde!
Související ...
... článek k tomuto diskusnímu vláknu zde!
Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?
Portál Elektrika na AMPERu 2024
Miroslav Minařík:
Zamýšlený počin brainstormingu o vývoji portálu se zatím daří, jsme vděční za všechny podněty. Jen přitom nestíháme ze stanoviště odejít někam jinam a kouknou kam všichni chodí. tak letos si o tomto veletrhu budu muset přečíst něco v nějakém časopise.
(dance)
Miroslav Minařík:
Tak dnes jsem se odpoledne urval z našeho stánku a byl jsem u HW group, Waga a po 18. hodině jsem skončil u Phoenix Contact. Víc jsem nestihl. Ovšem přes den jsem trefil Oldu Morávka, Wolfa Markse, Jardu Hasalu, Pavla Smílka, celý tým z Plzně, Tachova, přátelé z Teplic, Ústí nad Labem a taky Jiří Váňa z Pšis osobně přinesl nové testy k 194. Takže teď už nemohu mluvit a brzy usnu.
Zítra bych ještě chtěl vidět Saltek a Os-kom.
Jinak všichni, kdo opravdu přišli na mou pozvánku se zeptat na vývoj toho nového, dostali podrobné informace jak z toho vydojit co nejvíce.
Ano, dnes zaznělo, že se letos jedná o μAMPER. Dobrá ale stejně bych potřeboval ještě tak dva dny abych vyřídil všechno. :-(
Jan Franěk:
Letos jsem na AMpéru nebyl. Takových "výpadků" moc nepamatuji. Nicméně pracovní přetížení bylo takové, že se to prostě nedalo.
Mohou se kolegové kteří se Amperu zúčastnili, napsat nějaké své zajímavé postřehy z veletrhu či od konkrétních vystavovatelů? (poklona) (poklona) (poklona) děkanec
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana