Ako zistím cosfi pre starý MEZ motor?
Martin Kurka:
Pane Bocku, nedělal se ten motor také v prodloužené verzi? Nebo nečerpal jste z katalogu pro nevýbušné motory?
Já ze štítku jasně vidím 10kW a za ním zatěžovatel nekonečně (trvale) a hmotnost asi jen 168kg.
Výkon z katalogu jen 7kW mi proto nepřipadá důvěryhodný. Na štítku jasně vidím jednotku kW (i kdyby omylem postaru narazili hodnotu v koních, byl by výkon 7,4kW.)
Na štítku ještě přečtu
typ AF644/6P080
krytí IP44/g
tvar H7 (asi horizontální hřídel, patky pro upevnění na svislou stěnu, výstup hřídele vpravo)
Výkon 10kW
zatěžovatel trvale
kmitočet 50Hz
Mmax/Mn 1,6
napětí 380V v trojúhelníku
proud 20,3A
otáčky 970 ot/min
izolace B
hmotnost? 168kg
Rok výroby 1965 XI (asi listopad - motoru bude 58 roků)
Jan Bocek:
Přiznám se,
že jsem hledal katalogové listy, kdy bych našel hlavně cosfí na který se tazatel ptal.
A našel jsem katalogové listy v jedné diplomové práci, kde byl motor AF644/6 bez těch dalších indexů. Všiml jsem si, že údaje o výkonu a proudu i váze nesouhlasí.... .se štítkem. Měl jsem to uvést jako příklad s cosfí.....
Máte pravdu pane Kurka, že prioritně bych věřil štítkovým údajům. Opravdu se mohl vyrábět v různých modifikacích. Svůj soukromý archiv katalogů z té doby jsem zrušil již před 20 léty.
Vzhledem k dotazu je myslím nepodstatné k řešení úkolu, jaký se uvádí cosfí.
Na štítku jsou opravdu všechny důležité a potřebné údaje. V praxi jsem vždy ale tyto údaje ověřoval měřením.
Důležité bude najít takové řešení, aby se netrhaly řetězy a odstranilo to "klikotočení". To by pracovníci obsluhy asi ocenili nejvíce. Bez znalosti kinematického schéma pohonu a místního šetření, budou rady jen v obecné rovině.
Miroslav Revús:
Citace: dvorsky1 10.11.2023, 21:52
Prepínanie risidachich režimov by si vyžadovalo použitie PLC a fieldbus karty v meniči, čo na takú jednoduchú aplikáciu nie je potreba. Zákazníkovi ide o peniaze, manažment šetrí na údržbe z toho má odmeny ak sa šetrí.
Meniče Danfoss VLT FC320/321 majú možnosť nastavenia až 4 parametrových sád, ktoré je za určitých podmienok možné prepínať za jazdy. Tiež obsahujú jednoduché PLC (nazýva sa Smart Logic Controler).
dvorsky1:
Menič bude od Sewu. Obsluha chce riadenie FM meniča prevádzkovať cez dve tlačidlá, Vpred a Vzad. Pre aplikáciu bude postačovať rýchlostná regulácia a dlhou nábehovou rampu a funkciou Boost - zvýšenie napätia pri skoro nulovej frekvencii. Zvýšenie zaberoveho momentu pri rozjazde s ťažkou záťažou. Ešte treba odsledovať dojazd. Či bude postačovať na zabrzdenie vozíkov vlastná váha. Nemám odsledované či po odpojení napájania je sústava veľmi tuhá a zastaví takmer okamžite, alebo bude potrebné použiť spaľovací snímač umiestnený na dráhe a nakoniec zastavovací. Často aj vás zákazník zavolá na obhliadku vtedy keď technológia stojí a nevie mi spustiť kvôli ďalším faktorom. Keď kladiete otázky nevie relevantné odpovedať, lebo nikdy sa na danú problematiku nefokusoval vašou optikou
Miroslav Revús:
Citace: dvorsky1 22.11.2023, 20:21
Často aj vás zákazník zavolá na obhliadku vtedy keď technológia stojí a nevie mi spustiť kvôli ďalším faktorom. Keď kladiete otázky nevie relevantné odpovedať, lebo nikdy sa na danú problematiku nefokusoval vašou optikou
Áno, častá situácia.
So SEW-om nemám skúsenosti. Predpokladám, že s tým nebude problém, SEW sa zaoberá aj motormi a prevodovkami, tak ich meniče budú požadovanými funkciami určite disponovať.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana