Pojišťovny s aktivními hromosvody počítají! Jen ...
Peter Lovacký:
Tak ma napadlo, že jak je to vlastne s tou „demokraciou“ v spoločnom priestore CENELECu,.. keď jeden si v ňom môže uplatniť ESE bez výhrad, a inému to dovolené nie je...
(pre istotu tu ale radšej zopakujem, že ESE nemusím,.. bo tento systém podľa môjho zbytočne kriví bezpečnostné minimá..)
Václav Třetí:
Citace: Jan Franěk 07.11.2023, 16:38
Jo, právě jsem revidoval dva hromosvody s FVE na střeše. Teď se dohaduji s investorkou, které jsem slíbil tyto revize, že chce " kladné " alespoň na rok a pak si zavolá někoho jiného. Nechápe že s tím mám velký problém, když to prý dělala odborná firma.
Od toho je třeba utéct i za cenu prodělku. To riziko vám nemůže nikdo zaplatit.
Miroš Jan:
Honzo, s klidným svědomím bych uvedl, ža ta FVE, není schopná bezpečného provozu. (dance)
Jan Franěk:
Citace: Václav Třetí 07.11.2023, 17:45
Od toho je třeba utéct i za cenu prodělku. To riziko vám nemůže nikdo zaplatit.
Tak to jisto jistě skončí. I za cenu toho, že jsem tomu zadara věnoval nějaký čas. V příloze pár FOTO . Pro odlehčení, jedene ze snímku s modifikovaným ESE satelitního typu. TO se o hromosvod opře prostě satelitní anténa (doh) (whist) No to ne!
Zpět k ESE.
Už roky se o ESE tady dohadujeme a montují se klidně dál. Asi by to chtělo začít zveřejňovat případy, kdy se to nevyplatilo. Ať škodama, tak pojistným plněním, nebo i u soudu. Pokud se tedy nechají dohledat nějaká data.
Když jsem u toho článku s ESE a pojišťovnami. Nemají pojišťovny nějaké statistiky ohledně škod s ESE a plněním/neplněním? Pro investory budou důležitá čísla a ne že se něco povídá.
M S:
Patria do aktívnych hromozvodov aj radioaktivne hlavice? Vo velkom to vidim nasadene na priemyselnych budovach v Srbsku a u nas mi podobne srandy zatial unikaju. Dokonca mi elektrikar tvrdil ze dostanu zlavu na poistke za dane riesenie. V ochrane stavieb pred bleskom sa ale nepohybujem, takze skusenosti ziadne.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana