Dáte přednost jihokorejskému COMMAXu před lokálními výrobci domovní komunikace?

(1/7) > >>

Tým Elektrika:
Commax půl století v domovní komunikaci
    Commax půl století v domovní komunikaci. Když se ohlédneme za technologickým i firmami s dlouhou historií, je nemožné přehlédnout Commax. Tato jihokorejská společnost má za sebou pět desetiletí ve světě videotelefonie, což je samo o sobě pozoruhodné. Založená v roce 1968, Commax si během let prošel mnoha evolučními fázemi. Modely jako CDV-70QT či CDV-1024MA ilustrují jejich snahu o adaptaci na současné technologické ...

Související ...
    ... elektrovinka k tomuto diskusnímu vláknu zde!

Jak byste reagovali na tuto související otázku vy?
   Dáte přednost jihokorejskému COMMAXu před lokálními výrobci domovní komunikace?

Milan Hudec:
Za sebe mohu doporučit, je první po čem sáhnu taknějak automaticky už leta.
Spíše mě zaujala otázka lokálních výrobců, to jsou kteří, nejméně 4/5 komponentů v tomto segmentu pochází nejblíže z číny.

Jiří Kantner:
Jako schopné lokální výrobce bych viděl Jablotron a 2N.
Teslu Stropkov už neberu jako lokální:-) a už asi ani ne jako konkurencescho pného výrobce.
2N bych asi favorizoval ale je to moc dlouho co jsem měl tak nějak aspoň částečný přehled o jejich výrobním programu.

František Šohajda:
Také jsem s tímto výrobcem spokojen...Jak o s výrobcem moderní techniky.
Pár jsem jich namontoval.
Jen po cca 5-8 letech, asi vlhkostí v zateplení odcházejí tlačítka zvonění a nikdo to nechce po záruce opravovat.Na venkovním table!
Už jsem od toho dal ruce pryč. Po hodinách shánění servisu jsem to vzdal.

Milan Hudec:
Citace: Jiří Kantner  20.09.2023, 22:55

Jako schopné lokální výrobce bych viděl Jablotron a 2N.
Teslu Stropkov už neberu jako lokální:-) a už asi ani ne jako konkurencescho pného výrobce.
2N bych asi favorizoval ale je to moc dlouho co jsem měl tak nějak aspoň částečný přehled o jejich výrobním programu.

Od Jablotronu jsem se odklonil v okamžiku kdy jsem instaloval jejich EZS, ale na zprovoznění jsem musel hledat někoho jiného s kódy.
Jak to mají dnes nevím, tehdá jsem to bral coby jejich obchodní politiku, která mě prostě nevyhovuje.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana