Student v Asii studuje to, co si myslí, že ho uživí ...

<< < (7/7)

Milan Hudec:
Citace: Petr Lánský42  28.07.2023, 18:30

tak si přečteme normu iso 68-1:1998, jak je definován metrický závit a zdržme se výkřiků ...

Přesně tak, na metrický závit pasuje metrická matka, to potvrdí 9z10 asijských studentů.

Jan Yossarian:
Citace: Miroslav Minařík  27.07.2023, 20:40

A co vy? Vy byste vyseknul poutavou a přínosnou přednášku třeba na šedesát minut o své práci?  (dabel)

Asi ano ale já mám roky praxe. Poukazoval jsem na to proto, že pokud někdo pracuje na pozici kde se od něj čeká nějaký veřejný projev, tak by mohl na sobě zapracovat. Někteří se opravdu nedají dlouho poslouchat. To už musí být nějaká kapacita abych zkousnul mizerný výstup. Pokud jde o obyčejného prezentéra, tak to si dávám pauzu a jdu pryč.

A vzpomínám si na jednoho studenta ČVUT, který na první pohled neodpovídal představě někoho, kdo má něco sdělovat a po chvíli mi padla brada, jak měl myšlenku srovnanou a spatra všechny překvapil.

Citace: Jiří Kantner  28.07.2023, 10:57

Čím dál víc pozoruji v západní společnosti nárůst používání slova nárok. Lidé argumentují. že mají nárok na bydlení ,   nárok na připojení k internetu a snad i nárok na pomoc při jakékoliv nouzi. Nárok na pochvalu ve škole a v zaměstnání si pak myslí, že mají automatický nárok na úspěch. Vzdávají se odpovědnosti za svůj život a nepřímo i svých svobod. Takhle nějak si představuju zlatem dlážděnou cestu do pekla.

S tím souhlasím! Už jsem alergický na všechno pochází z nějakého zvyku. Zpravidla jsou nejlepší ti, kteří vyrůstali bez jistot a potřebují se prosadit aby přežili. Jenže to je ta sociální Evropa plná falešných jistot.

555:
Citace: Petr Lánský42  28.07.2023, 18:30

tak si přečteme normu iso 68-1:1998, jak je definován metrický závit a zdržme se výkřiků ...

a  9z10 asijských studentů se drží vlákna.....

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana