Jak přesvědčit jednatele dřevovýroby k nápravným opatřením a revizím?
Radek Luža:
Jak přesvědčit jednatele dřevovýroby k nápravným opatřením a revizím?
Revize v té firmě provádí někdo od stolu, při různých opravách pozoruji dosti znepokojující stavy elektroinstala ce. Viz foto starého kompenzačního rozvaděče (a to je to nejmenší), kdy tyto kondenzátory způsobí dosti fatální závěr :-(
Není mi to jedno, rád bych objednal klidně i anonymě přes nějakou inspekci kontrolu.
Kam se obrátit?
opatovice64:
Hlavně, aby kondíky nebyly delorové.
Jiří_Hrubý:
Citace: Radek Luža 16.07.2023, 12:43
Není mi to jedno, rád bych objednal klidně i anonymě přes nějakou inspekci kontrolu.
Kam se obrátit?
Prakticky je to tak, že institucím je to jedno, pokud má majitel platnou RZ.
Osobní zkušenost s ESE v ATEX.
Jako škůdce přijdete o kšeft (což je v takových případech i výhra) a ještě vás pomluví.
Je-li stav natolik špatný, zbývá leda institut obecného ohrožení a bonz PČR, pokud jste si skutečně jistý, že váš názor nezcupuje znalec.
Jo a ty kondy fakt vypadaj jak deloráky, nedivil bych se, kdyby se typický pach šířil okolo rozvaděče.
Milan Hudec:
Forma vašeho sdělení s přihlédnutím k vaší odbornosti vám v podstatě neumožňuje nekonat......., v opačném případě vystavujete sám sebe....
Radek Luža:
Citace: Milan Hudec 17.07.2023, 09:28
Forma vašeho sdělení s přihlédnutím k vaší odbornosti vám v podstatě neumožňuje nekonat......., v opačném případě vystavujete sám sebe....
Jednatele firmy jsem na zjištěný stav již několikrát upozorňoval ale dokud vše funguje tak nemá zájem něco řešit.
Co mám tedy konat?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana