Průřez vodiče mezi pojistkou a frekvenčním měničem
Jaroslav Hasala:
V uvedeném případě skutečně stykač žádný zvláštní význam nemá, jeho funkci plně nahradí frevenční měnič.
Miroš Jan:
Měl sem pracvdu že tam je stykač. :)
Jaroslav Hasala:
Stykač tam samozřejmě může být, ale tak jak jsem psal, žádný zvláštní význam nemá.
Miroš Jan:
Pane kolego Hasala, záleží na tom co to je za zařízení. Jelikoš tazatel to nepopsal tak podrobně tak i má odpověď nebyla zcela přesná. :D
Luboš Husárek:
Dobrý večer,
jedná se o rozvaděč ke zvedacímu zařízení ovládaný krom zmíněných měničů také symaticem.Co se stykače týká je použit z bezpečnostních důvodů aby vypínal silovinu v případě sepnutého koncáku na zdvihu,chybě při komunikaci profibusu,reaguje také pomocí speed monitoru při překročení otáček motoru a pomocí zmíněného symaticu a zařízení MOS i na jeho přehřátí dají se tam zohlednit i další věci na druhou stranu si dokářu představit rozvaděč i bez stykače mezi pojistkami a měničem,protože pojistky zajistí ochranu proti zkratu a vlastní měnič si vezme na starost ochranu proti přepětí další věci by se měly dát řešit třeba přes encoder a rtac kartu a neposlední řadě naparametrován ím měniče.Ale to je jen můj názor který může být mylný protože nejsem nějaký ostřílený elektrikář
Co je důležité znám názor konstruktéra,bude použito 2 x 95 na každé fázi.Bylo vycházeno z toho že motor poběží v 60% režimu bylo to spočítáno na teplotu 60 stupňů,bylo také vzato v úvahu místo v korytech kudy budou kabely taženy.Počítán o bylo podle motoru.Bylo mi také potvrzeno že odběr
měniče je zanedbatelný(účinnost 96%).
Přeji hezký večer
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana