K čemu bude adapterový proudový chránič pokud dojde v objektu k přerušení PEN?

<< < (2/4) > >>

Milan Hudec:
Citace: Václav Třetí  17.02.2023, 20:24

U těchto adaptérů by to tak mělo být. Je to celkem logické, pokud to má být použitelné kdekoliv, tedy i v síti TN-C, musí být ošetřen stav, kdy chybějící PEN znemožní běžnou funkci.

Zde bych požádal kolegy vlastnící adaptéry o vyjádření zdali jsou bez napájení průchozí.

opatovice64:
Pokud dojde v objektu k přerušení přívodního vodiče PEN, nahradí ho zemnič, který musí být
vyveden na HUS/MET. Z tohoto důvodu se uzemňuje bod rozdělení vodiče PEN na samostatný
vodič N a PE (víz. ČSN 33 2000-5-54 v platném znění).

Zdenek Skotnica:
Citace: Milan Hudec  18.02.2023, 09:04

Zde bych požádal kolegy vlastnící adaptéry o vyjádření zdali jsou bez napájení průchozí.

Měl jsem při bazénu (součást jeho výbavy). Adaptér který měl tlačítka ON a OFF. Přičemž OFF sloužilo i jako testovací. Bez napájení tudíž neprůchozí.

Jan Franěk:
Myslím že jeden zakoupeným ve finále nikdy použitý, bych v dílně našel. POkud ano, mohu sebou vzít na letošní spojku Milane a můžeš provést testování.  ;)

Fuk Tomáš:
Citace: Milan Hudec  18.02.2023, 09:04

Jeden mám, kdysi jsem tu i publikoval info o pitvě, bez napájení neprůchozí a po připojení napájení se musí nahodit.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana