K čemu bude adapterový proudový chránič pokud dojde v objektu k přerušení PEN?
Milan Hudec:
Citace: Václav Třetí 17.02.2023, 20:24
U těchto adaptérů by to tak mělo být. Je to celkem logické, pokud to má být použitelné kdekoliv, tedy i v síti TN-C, musí být ošetřen stav, kdy chybějící PEN znemožní běžnou funkci.
Zde bych požádal kolegy vlastnící adaptéry o vyjádření zdali jsou bez napájení průchozí.
opatovice64:
Pokud dojde v objektu k přerušení přívodního vodiče PEN, nahradí ho zemnič, který musí být
vyveden na HUS/MET. Z tohoto důvodu se uzemňuje bod rozdělení vodiče PEN na samostatný
vodič N a PE (víz. ČSN 33 2000-5-54 v platném znění).
Zdenek Skotnica:
Citace: Milan Hudec 18.02.2023, 09:04
Zde bych požádal kolegy vlastnící adaptéry o vyjádření zdali jsou bez napájení průchozí.
Měl jsem při bazénu (součást jeho výbavy). Adaptér který měl tlačítka ON a OFF. Přičemž OFF sloužilo i jako testovací. Bez napájení tudíž neprůchozí.
Jan Franěk:
Myslím že jeden zakoupeným ve finále nikdy použitý, bych v dílně našel. POkud ano, mohu sebou vzít na letošní spojku Milane a můžeš provést testování. ;)
Fuk Tomáš:
Citace: Milan Hudec 18.02.2023, 09:04
Jeden mám, kdysi jsem tu i publikoval info o pitvě, bez napájení neprůchozí a po připojení napájení se musí nahodit.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana