K čemu bude adapterový proudový chránič pokud dojde v objektu k přerušení PEN?

<< < (3/4) > >>

Milan začínající zvukař:
Citace: Fuk Tomáš  18.02.2023, 15:21

Jeden mám, kdysi jsem tu i publikoval info o pitvě, bez napájení neprůchozí a po připojení napájení se musí nahodit.

Pak to může být dobrá krabička, ovšem jak dlouho vydrží a mohu mít jistotu, že někomu nespadla a pádem nepřišla o svou kouzelnou moc odpojit zařízení od zdroje?

Kamil Novák:
Citace: Milan začínající zvukař  18.02.2023, 21:45

Pak to může být dobrá krabička, ovšem jak dlouho vydrží a mohu mít jistotu, že někomu nespadla a pádem nepřišla o svou kouzelnou moc odpojit zařízení od zdroje?  

Jak dlouho vydrží je dotaz pro kartářku a jistotu, že "krabička" nespadla taky nemáte.
Ohledně funkčnosti to tady psal kol. Skotnica - každý PRCD má testovací tlačítko  ;)

Milan začínající zvukař:
Citace: Kamil Novák  18.02.2023, 22:27

Jak dlouho vydrží je dotaz pro kartářku a jistotu, že "krabička" nespadla taky nemáte.
Ohledně funkčnosti to tady psal kol. Skotnica - každý PRCD má testovací tlačítko  ;)

OK, máte pravdu, nebudu malovat čerta na zeď. Má zkušenost s přístroji tohoto typu ve spojitosti se baudomy ... nejsou příliš pozitivní.

Václav Třetí:
Firma Bonega má v katalogu také elektronické provedení dvojpolového chrániče na DIN lištu funkčně závislé na napájení. To by bylo případně řešení do nějakého rozvaděče. Katalog mám staršího data vydání, tak nevím, zda ho ještě umí dodat. Možná se ozve p. Hudeček.

Václav Třetí:
Citace: opatovice64  18.02.2023, 11:28

Pokud dojde v objektu k přerušení přívodního vodiče PEN, nahradí ho zemnič, který musí být
vyveden na HUS

Jste optimista. Víte kolik je starších objektů, kde není žádné uzemnění a dnes po rekonstrukci zarostlých vodovodních trubek již není ani náhodný zemnič. Nehledě na to, že i v objektu, kde je uzemnění připojené do rozvaděče, může dojít k přerušení vodiče PEN v koncovém rozvodu.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana