Bezejména
Fuk Tomáš:
Tak proč jste ho tu vůbec zmiňoval? U kondenzátoru deklarovaného jen jako rozběhový je jasné, že nevydrží trvalé připojení na síť.
Deductio:
Citace: michal jankonič 26.09.2022, 13:59
potrebujem poradiť v tejto oblasti.
Mám FVE ostrovný systém a pred mesiacom som kúpil indukčnú varnú dosku Bosch.
Po zapojení som zistil na komunikačnej jednotke FVE, že vyskočil odber o cca 150W. Začal som po tom pátrať a po pripojení ampérmetra na prívod indukčnej varnej dosky som nameral vo stand-by režime 0,6A.
Moja prvá reakcia bola reklamácia IVD. Servisný technik zobral do dielne, všetko vymenil (zdrojaovú jednotku, následne výkonovú jednotku) a "zistil", že aj keď tam je odber 0,6A v stand-by režime nejedná sa o závadu lebo vraj ide o jalový prúd a nie činný.
Tak neviem, v stabd-by režime FVE mi vyhodnotí zvýšený odber 150W, na ampérmatri je prúd 0,6A a technik tvrdí, že IVD má činný odber 2,4W (meral to zásuvkovým veračom výkonu)
Záver servisného pracoviska, že pokiaľ trvám na reklamácii tak si mám dať vypracovať znalecký posudok.
Vďaka za konštruktívnu odpoveď.
vypínač <----- varná deska
vyp. 0 W, VAr, VA
Milan Jakeš:
Citace: Fuk Tomáš 30.09.2022, 15:16
Tak proč jste ho tu vůbec zmiňoval? U kondenzátoru deklarovaného jen jako rozběhový je jasné, že nevydrží trvalé připojení na síť.
Co je jasné vám, není jasné mně, co je jasné mně, není jasné vám. A tak je to i správně :)
Klidně ale vyberte a doporučte kondnezátor pro daný účel vy.
Milan Jakeš:
Takže vestavná 2 ploténková deska deDitrich:
Off: 0,82W, 22,6VAr kapacitních, 236V, 95,8mA
Obě ploténky On: 3,4W, 28WAr kapacitních
To je zhruba tak, jak jsem to očekával a jak by to optimálně mělo být.
Jan Kelbich:
Citace: Milan Jakeš 30.09.2022, 19:06
Obě ploténky On: 3,4W, 28WAr kapacitnícho
Tak to bych zase já neočekával.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana