Testovali jste sami AFDD?
Jan Franěk:
Citace: Milan Hudec 20.07.2022, 19:15
Nevím, jak jste to zkoušeli na spojce, ale já rozžhavil obloučkem jak věneček, tak krabici, kde byl uchycen a ochrana ani muk (dance)
Takový žhavil Míla, žhavil drát, pro AFDD ovšem nikdy akorát (dance)
no, dělali jsme s tím psí kusy. Na malou ukázku se můžeš podívat tady. Ostatní spíš někdy osobně ;)
https://elektrika.tv/video/2020/200923_spojka2020_rep.mp4?searchterm=spojka+2020
Peter Lovacký:
Citace: František Šohajda 21.07.2022, 19:24
Pořád se přidávají další....
Jjjj,.. to zas bude časom "aktualizačný" kšeft.. :D
František Šohajda:
Citace: Peter Lovacký 21.07.2022, 21:51
Jjjj,.. to zas bude časom "aktualizačný" kšeft.. :D
Do již prodaných to dávat jako UPGRADE nebudou, ale dávat do nově vyrobených AFDD. ;)
Jirka Š. Svejkovský:
AFDD obsahuje procesor (počítač), který průběžně provádí Fourierovu analýzu průběhu proudu. Rozkládá ho na jednotlivé harmonické a zjišťuje, které tam jsou a jak moc jsou významné.
To porovnává s databází známých jiskření (komutátorový motor, svářečka).
Pokud průběh nenajde, chvíli počká a pak vypne. Krásné spojení matematiky a fyziky.
Pravděpodobně je v databázi i krajón ze Spojky, protože to nedonutil vypnout, ani když jsme ho ukecávali.
Jan Franěk:
Citace: Jirka Š. Svejkovský 22.07.2022, 20:44
Pravděpodobně je v databázi i krajón ze Spojky, protože to nedonutil vypnout, ani když jsme ho ukecávali.
Nutno dodat, že provedené testování bylo spíše zábavným a podle reakcí kolegů to účel splnilo. Proto například efekty se střelným prachem ;) ;D o:-)
Ale to že se nám to nepovedlo vybavit, mne přiznávám také překvapilo. Pak jsem se ale bavil s kolegy z konkurenčních firem na různých akcích a výstavách, kde přiznali, že aby mohli ukazovat funkcionalitu AFDD na těchto akcích, mají je dopředu "upravené". Naše metoda testování prostě prý nemohla dopadnut jinak.
V databázi jiskření jsou už neskutečná množství vzorků a neustále se rozšiřují, aby nedocházelo k nechtěnému vybavování a tedy se držela velká spolehlivost elektroinstala ce.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana