Testovali jste sami AFDD?
Petr Liskar:
Citace: Jan Franěk 23.07.2022, 06:07
Ale to že se nám to nepovedlo vybavit, mne přiznávám také překvapilo.
Co si vzpomínám, tak nakonec vybavil. Pravda, sice jsi mu trochu pomohl... ::)
Pavel Horský:
Citace: Petr Liskar 23.07.2022, 10:44
Co si vzpomínám, tak nakonec vybavil. Pravda, sice jsi mu trochu pomohl... ::)
Nooo...vím, že Honza testoval několik přístrojů a nevybavil ani jeden. Ale třeba jsem zrovna mrknul :D
Milan Hudec:
Strašná pro výrobce trapárna, jako správně šmrdlat fází po zemi, aby fíčko milostivě vybavilo......
Ať si to strčí do výfuku.
Jako zákazníka mě fakt nezajímají nějaké výrobní ladění.
František Šohajda:
Citace
Jako zákazníka mě fakt nezajímají nějaké výrobní ladění.
;D
Nejsem výrobce ale ani dieler AFDD , ale podle mne to odladění je hodně důležité.
To by pak vyskakovalo při každém propálení a jiskření na rotoru a v podobných případech.
Údajně nějakou databázi jiskření mají už dlouhou dobu Rakušané, o nich se to bere a "nahrává"....Nikde jinde v Evropě prý nemají tak velkou databázi! ;)
Miroslav Minařík:
Citace: František Šohajda 23.07.2022, 17:02
;D
Nejsem výrobce ale ani dieler AFDD , ale podle mne to odladění je hodně důležité.
To by pak vyskakovalo při každém propálení a jiskření na rotoru a v podobných případech.
Údajně nějakou databázi jiskření mají už dlouhou dobu Rakušané, o nich se to bere a "nahrává"....Nikde jinde v Evropě prý nemají tak velkou databázi! ;)
Proč Rakušané? AFDD měli odladěné Amíci již v roce 2006. Tehdy jsem tam nevěřil vlastním očím! A protože nám tato novinka dorazila rychlostí světla, dá se předpokládat, že už snad není co vyvíjet a vymýšlet.
Nebo se snad ještě někdo domnívá, že si každý výrobce vyvíjí svůj vlastní přístroj?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana